0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

DEN VIGTIGSTE KAMP AF DEM ALLE

DEN VIGTIGSTE KAMP AF DEM ALLE

KAMPEN FOR AT KOMME TILBAGE I RINGEN - STÆRKERE END NOGENSINDE

I en tid, hvor vi allesammen står sammen om et fælles mål i en fælles kamp, så vil vi i Nippon Sport gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig igennem denne tid, hvor det for mange af os kan være svært at dyrke vores daglige rutiner med træning og motion.

Derfor har vi teamet op med Nicolas Dalby, der lige nu sidder i samme situation som alle os andre.

Hans UFC kamp blev aflyst. 
Han kan ikke passe sin normale træning. 
Og derfor er han blevet nødt til at angribe situationen anderledes end, han plejer
.

I de kommende uger kan du derfor på Nippon bloggen følge Dalbys hjemmetræning og lade dig inspirere med ugentlige træningsvideoeer.  Se, hvordan vi holder os i form sammen - hver for sig.

Og nu til en histoire, der er lige så inspirerende...

Lad os skrue tiden et halvt år tilbage...

Lørdag den 28. september 2019 - København - Royal Arena

Stemningen i Royal Arena denne lørdag aften er til at tage og føle på for de mange danske fans, der sidder og venter på, at Nicolas Dalby skal indtage den største MMA scene af dem alle - UFC. For første gang nogensinde afholdes MMA sportens svar på Champions League i København og for Nicolas er det en helt speciel aften, hvor han kan sætte punktum for et af de mørkeste kapitler i hans liv...

Dette er historien om at overvinde alle odds, overvinde mørket og depressionen og kæmpe sig tilbage til toppen

Dette er historien om Nicolas "Lokomotivo" Dalby

Før han vidste af det, var han ikke længere velkommen i karateklubben 

Det var allerede tilbage i 10 klasse, at kampsporten først blev en del af Nicolas Dalbys liv. Han startede sin rejse ind i kampsportens verden i en Ashihara Karateklub, og var derfor fra en ung alder vant til fuldkontakts kampsport.

Dengang var karaten et redskab, han brugte til at komme ud af situationer med bøller og mobbere, og som vi alle kender med kampsort, blev det hurtigt en del af hans hverdag. 

Der gik dog hurtigt 5 år, og før han vidste af det, var han ikke længere velkommen i karateklubben, efter han ufrivilligt blev blandet ind i en slåskamp efter en bytur. Og i dojoen er reglerne benhårde: Der er ikke noget første angreb i Karate.

Der gik dog ikke længe før Dalby blev introduceret til en anden, væsentlig mere hårdtslående, kampsport: Mixed Martial Art. Den første kamp han nogensinde kæmpede i MMA, tabte han – men det var også den eneste tabte kamp de næste 10 år.

Fra amatør til UFC-stjerne - til arbejdsløs 

De første 5 år gik på amatørplan, hvorefter Nicolas debuterede i 2010 som professionel kæmper til Fight Night Galla i hjembyen Sønderborg, og blot 5 år efter debuten går den ultimative drengedrøm for en MMA kæmper i opfyldelse – han bliver signeret af UFC. Den første kamp i UFC går også som en drøm, og Dalby vinder mod Dos Santos. 

Men alt er ikke som det skal være...

Allerede ved sin første UFC kamp, begynder Nicolas at føle sig lidt off – dog ikke så voldsomt, at det er noget han bider mærke i. Succesen hos UFC varede dog ikke længe, og efter den indledende sejr, ender han i en uafgjort kamp, fulgt af to nederlag. Parallelt med de haltende præstationer, sniger der sig en følelse ind, som mange mennesker i verdenen har oplevet. En følelse af afmagt, træthed og ugidelighed. 

Nicolas begynder at feste mere og gradvist bliver træningen, der ellers har været omdrejningspunktet i hans liv, nedprioriteret. Og til sidst sker det uundgåelige...

En kombination af nederlag, nedsat motivation og en ny match-maker hos UFC betyder, at han i 2017 bliver frigivet fra UFC sammen med et stort antal andre kæmpere

"En træt og knækket mand - nedturen er total!"

Den følelse som Dalby allerede havde voksede sig kun større, da MMA kæmperen blev frigivet af UFC, samtidig med at hans træner gennem de sidste 10 år stoppede. Dette resulterede i en nedadgående spiral, der fuldkommen ændrede hans karaktér - fra den motiverede superkæmper til en træt og knækket mand, uden håb og drømme. 

Hvordan kommer man egentlig tilbage fra det
?

Dalby fik, som så mange andre mennesker, der oplever stress og depression, professionel hjælp fra en psykolog. Men det der virkelig ændrede noget i ham, var nyheden om at han skulle være far. 

Med en styrke, der virker næsten umenneskelig, fik han kæmpet sig ud af det sorte hul, for nu handlede det ikke længere kun om ham selv, men om hans familie.  

Cage Warriors skulle endnu engang hans springbræt ind i de helt store rækker – og det skulle ske på rekordtid
!

Vejen tilbage til UFC

Efter en pause på 1,5 år kommer Nicolas Dalby i kampform på blot 4 måneder, fik nyt job, og forberedte sig på livet som far, og med følelse af at have gjort sig fortjent til endnu engang at stå i Octagonen, gør han sig klar til sit comeback. 

Desværre går comeback kampen går ikke som forventet...

Nicolas taber kampen, men istedet for at ryge tilbage i et det sorte hul, som han lige var kommet ud fra, så viser han, hvad sande fightere er gjort af. Nederlaget giver kun endnu mere blod på tanden for vise, at han mener det seriøst - og bare det at være tilbage på måtten var en sejr for ham.

Han kæmper videre, og vinder de næste 3 Cage Warrior kampe, hvor han efter den fjerde kamp, på trods af en erklæring af No Contest, bliver tilbudt at kæmpe en comeback kamp hos selveste UFC. Ikke nok med at han får chancen hos UFC igen så hurtigt, skal kampen også foregå på hjemmebane i København
.

Den ultimative drengedrøm version 2.0 er med andre ord en realitet.

Lørdag 28. september 2019 - København - Royal Arena

Kampen til UFC Fight Night ender med enstemmig stemme på Nicolas, og han kan derfor endelig understrege sit comeback, ikke blot i MMA verdenen, men også i sig selv. 

Nicolas Dalby er det ultimative bevis for, at man kan overvinde selv de største nedture, og at man kan kæmpe sig tilbage fra stress og depression. Han er en kæmpe motivation og inspiration for alle, uanset om man er til MMA eller ej.

– og navnet "Lokomotivo" - det lever han 100% op til. For der er ikke noget, der skal stå i vejen for ham længere. Heller ikke ham selv
.