0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Køb benbeskyttere af høj kvalitet hos Nippon Sport fra alle de kendte mærker.
Vi tilbyder fuld tilfredshedsgaranti og Danmarks laveste fragtpriser.


 AIBA Benbeskyttere til alle kamparter.
 Mange varianter både med eller uden velcro og som Step-in.
 Benbeskyttere til begyndere, øvet og professionelle.

Benbeskytter

Sorter stigende

18 vare(r)

Loading ...+
Sorter stigende

18 vare(r)

Benbeskytter

Stort set alle kampsportsgenre kan på et tidspunkt i træningen have brug for benbeskyttere. Benbeskyttere er udvilket til at beskytte både skinneben, anklen og foden - alt afhængig af hvilken model, man køber.
Dyrker du Karate, MMA, Kickboxing eller Thaiboxing, er en benbeskytter til sparring altid godt at have ved hånden. Specielt som begynder. Men selv øvet og professionelle bruger benbeskyttere til sparring og træning, så de minimerer chancen for skader inden kampen.

Nippon Sport har et kæmpe udvalg af beskyttere, der kan dække alle former for behov. Der er derfor ligegyldigt hvilken genre du dyrker og om du er begynder, øvet eller professionel. Vi tilbyder ligeledes alle former for modeller af benbeskyttere. Vi tilbyder modeller, der har den fuldendte beskyttelse som både beskytter foden og skinnebenet. Vi tilbyder også modeller, der kun beskytter skinnebenet. Vi har modeller med stor beskyttelse og med mindre beskyttelse (for at mindske vægten).
Der er derfor et stort udvalg og vi kan forstå, hvis det kan være svært at vurdere, hvilken benbeskytter, man skal købe. Har du spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os!

Hvordan finder man den rigtige størrelse?
Når man afprøver en benbeskytter og man prøver at finde den rigtige størrelse, skal man kigge efter flere ting end blot komforten. Når man står i butikken og mærker om de sidder godt, kan det være en helt anden fornemmelse, man har i klubben og til træning. Derfor er det vigtigt at have følgende ting for øje:
1. Hvis det er en beskytter med både beskyttelse af skinneben og fod, skal foden kunne bevæge sig uden forhindring og uden irritation.
2. Den øverste del af skinnebensbeskyttere må ikke ramme knæskallen, når man står op med strakte ben. Der skal helst være et par centimeter fra den nederste til af knæskallen til benbeskytteren.
3. Ved de modeller der beskytter vristen, skal denne del af beskyttelse dække ned til starten af tæerne. Den må derfor ikke kun beskytte halvdelen af vristen - så skal man have en større størrelse.
4. Ved de modeller der også beskytter hele foden, må tæerne ikke stikke ud over beskytteren, når man står op med strakte ben. Kan man se neglene på tærerne, når man står op, så skal man have en større størrelse.