0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Køb din skridtbeskytter fra kendte mærker som ShockDoctor hos Nippon Sport.
Vores udstyr tilbyder fuldstændig beskyttelse af skridtet under sparring. Vi har både børne- og voksestørrelser. Skridtbeskyttere med eller uden fleksible cups.
 Fås i alle størrelser og til alle kampstile.
 Flere varianter både med og uden kompressionshort.

Skridtbeskytter

Sorter stigende

1 vare(r)

Loading ...+
Sorter stigende

1 vare(r)

Skridtbeskytter

Til kampsport - ligegyldig hvilken man dyrker, er det altid en god ide at gøre brug af en skridtbeskytter. Mand eller kvinde så er man ekstra udsat for skader ved dyrkning af kampsport. Sørg derfor at have en stærk beskytter med god komfort og i god kvalitet.
Vi forhandler beskyttere til alle aldre, størrelser og til begge køn. Ligeledes har vi samtlige modeller tilgængeligt, hvilket gør at du kan finde den helt rigtige skridtbeskytter til dig og din kampsport!

De fleste beskyttere er lavet i en model, der består af en elastik til omkring livet og to stropper, der går ned imellem benene. Denne model er den mest poplære og giver fuld bevægelsesfrihed. Der findes en model, der er stort set den samme, men som har ekstra padding i front omkring hoftenene. Denne model bruges hovedsageligt til Boksning.
Den anden modeltype er et par compression shorts, der har indbygget en lomme til selve cuppen. Denne model bruges hyppigst af MMA kæmpere og til BJJ, da mange af kæmperne synes, det er det mest behagelige, når man kæmper på gulvet.