0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nippon Sport er Danmarks største leverandør af kampsportudstyr. Her i blandt finder du derfor også et kæmpe udvalg af udstyr til Boksning.
Udvalget rammer alle aldre og alle niveauer. Her finder du udstyr til både begynderen, den øvede og til de professionelle. Alle de populære mærker i bedste kvalitet.
 Udstyr til alle niveauer, aldre og til fitnessudøveren.
 Fede produkter i stærke designs i høj kvalitet og stor komfort.

Boksning

Sorter stigende

1 til 20 ud af 186

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Loading ...+
Sorter stigende

1 til 20 ud af 186

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Boksning

Til boksning er der mange aspekter af kroppen, som man skal have styr på for at herske i ringen. Boksning er ikke blot styrke og kondition. Boksning er en fast kombination af styrke, cardio, overblik, stamina, bevægelighed, hurtighed, ro i krop og sind, eksposivitet osv. Boksning træner dermed ikke kun kroppen men også sindet. Mange der dyrker bare motionsboksning for første gang oplever hurtigt at overskudet i hverdagen er blevet større og at man eventuelt er mindre sur og irriteret i hverdagen.
Der findes utallige bokseklubber i Danmark der byder på både motionsboksning og kampboksning. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at starte på denne fantastiske sport.

Til motionsboksning bruger man som regel ikke andet udstyr end håndbind og sandsækhandsker. Beklædningen styrer man selv, men man går aldrig galt i byen med et par gode shorts og godt fodtøj!
Håndbindenes længde og type er valgfrit. Vælg dem du selv ønsker at bruge.
Sandsækhandskerne kommer i forskellige typer og de er ligeledes valgfrie.

Til kampboksning er der lidt mere specifikke regler. Til sparring bruges der som minimum tandbeskytter, hjelm, håndbind og boksehandsker (minimum 14 ounce). Nogle steder ønskes der også, at man gør brug af skridtbeskytter og nyrebælte.
Alt afhængig af hvilket forbund man bokse i og om der er amatør, semi-pro eller pro boksning, så er der forskellige regler for skridtbeskytter og nyrebælte. Spørg din klub, hvis du er i tvivl. 

Boksehandsker kommer i flere forskellige størrelser. Ikke kendt som Small, Medium og Large, men i vægtstørrelsen Ounce. Fx har en 10 Ounce handske 10 ounce vægt af padding(polstring) i handsken. Dette giver et billede af, hvor meget handsken beskytter. En 10 Ounce handske bruges som regel til kamp, hvor en 14 eller 16 Ounce handske som regel bruges til sparring og styrke/syretræning.