0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Køb AIBA godkendt bokseudstyr hos Nippon Sport.
Vi tilbyder godkendte mærker til officielle boksekampe. AIBA udstyr er en betegnelse for alt godkendt udstyr til boksekampe. AIBA Godkendt udstyr.
 Bedste kvalitet til bedste pris.
 Få udstyr som de professionelle bruger.

AIBA bokseudstyr

Sorter stigende

6 vare(r)

Loading ...+
Sorter stigende

6 vare(r)

AIBA - International Boxing Association

Inden man kan kæmpe i et internationalt amatørstævne, er det påkrævet, at man bruger AIBA godkendt udstyr.
AIBA er en organisation, der sikre en fair kamp for begge kæmpere. AIBA godkender både udstyret og selve kæmperen i form af antidoping-tests.

AIBA Godkendt Udstyr

Reglerne for AIBA godkendelse ændre sig med tiden, men holder ca. de 10 år ad gangen. Et AIBA godkendt udstyr indebærer handsker, hjelme og længden på håndbind.
Enkelt udstyr - som skridtbeskytter - er der regler for, men en direkte AIBA godkendelse er ikke nødvendig.

Inden et produkt er AIBA godkendt, skal det gennengå en række tests udviklet af AIBA forbundet. Trods den voldsomme sport, så er kæmpernes helbred førstepriotitet og AIBA sikre dermed sikkerheden for hver kæmper med deres regelsæt.

Antidoping
I samarbejde med WADA (World-Anti-Doping-Agenzy) har AIBA sørget for regelsættet for antidoping. WADA har fuld ret til at teste, alle der dyrker kampsport. Kæmperen har lige så stor ret til at benægte en test. Benægtes en test er kæmperen ikke godkendt til kampe. Dette gælder både internationale og nationale kampe.
Ved Pro og Semi-pro stævner er WADA til stede for at teste kæmperne efter kampen. Testes en kæmper positiv efter kampen kan kæmperen (hvis vundet) som minimum miste både titel og præmie. 
 
Er AIBA et krav?
AIBA
udstyr er et krav, hvis man skal kæmpe internationalt. Til egen klubbrug eller til mindre landsstævner, er AIBA godkendt udstyr ikke et krav.