0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bokserhandsker til alle niveauer

Køb boksehandsker til begyndere, den øvede eller den professionelle hos Nippon Sport.
Vi tilbyder Danmarks største udvalg af boksehandsker fra kendte mærker som Fairtex, Venum og selvfølgelig vores eget mærke Nippon Sport.


 Boksehandsker godkendt til kampe og stævner.
 Handsker til nybegynderen, den professionelle, børn og voksne.
 Stort udvalg og i bedste kvalitet
 Forskellige designs og størrelser

Boksehandsker

Sorter stigende

1 til 20 ud af 49

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Loading ...+
Sorter stigende

1 til 20 ud af 49

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Boksehandsker

Der findes forskellige modeller af boksehandsker, der er udviklet til at tilpasse den individuelle genre. En god boksehandske til Boksning er for eksempel meget rund i front og er ikke så bred henover håndryggen. Derimod er en god boksehandske til Thaiboxing en handske, der er bred henover håndryggen, så der er en smule bedre beskyttelse under dobbeltparader. Ligeledes findes der forskellige modeller, så alle kan finde den handske, de bedst kan lide. For eksempel er der handsker med en bred velcrolukning og enkelte modeller med knap så bred en velcrolukning, da der er nogen der ønsker mere eller mindre beskyttelse og fiksering af håndledet under træning. 

Boksehandsker udvikles ikke i størrelser som small, medium og large. Boksehandsker gives i ounce hvilket er en indikation af hvor meget polstring der er i handsken. Ounce er et vægt format, hvilket angiver hvor meget fyldet/polstringen i handsken vejer. Så hvis man har en handske på 10 ounce(Oz), som man har til stævner, kontra en handske på 14 Oz, så har den på 14 Oz en større polstring og dermed en større beskyttelse af sparringspartneren/modstanderen.
Inderhandsen i selve boksehandsken er normalt en one-size-fits-all. Dvs. at en boksehandske på 10, 12, 14 og 16 Oz har samme størrelse inderhandske og kan derfor tilpasses stort set alle hænder. Denne inderhandske kan varierer en smule efter model og mærke.
Ounce størrelser som 6 og 8, er til junior hold og til børn. Disse handsker har en mindre inderhandske, så de passer de små hænder. En boksehandske på 18 Oz bruges som regel til ekstraordinær træning og til de rigtig store drenge. Denne handske bruges til styrketræning og syrretræning, da handskerne er godt tungere end en handske på 12 Oz.

Se vores video her omkring boksehandsker og sandsækhandsker: