0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vi tilbyder et kæmpe udvalg af boksehjelme fra alle de store mærker. Alle er i høj kvalitet og holder derfor særligt længe i modstæning til de helt billigere alternativer. Boksehjelme med polstring og i fast plast.
 Godkendte og populære hjelme til boksning, kickboxing og thaiboxing.
 Stærke design med perfekt pasform og stor komfort.

Boksehjelme

Sorter stigende

5 vare(r)

Loading ...+
Sorter stigende

5 vare(r)

Boksehjelme

Trods navnet 'bokse'hjelme, så bruges hjelmen ikke kun til boksning. Boksehjelme bruges til alle genre der ønsker beskyttelse af ansigtet under træning og sparring. Ligeledes bruges hjelmene til amatørkampe i mange kampsportsgrene.

Der findes boksehjelme, der yder maksimal beskyttelse og der finde hjelme, der er lette i materialet og yder mindre beskyttelse. Alt afhæning om hvilken sportsgren man dyrker, så findes der en specielt bygget boksehjelm til dette.
For eksempel findes der hjelme til træning med escrima stave, som er kamptræning med stave. Her findes der en hjelm med et visir, der giver maksimal beskyttelse af hele hovedet. Denne form for hjelm kan også bruges til amatørkampe og til børn, der ønsker at prøve kræfter med sparring, men som ikke ønsker at komme til skade.
Boksehjelme udvikles hovedsageligt med to former for polstring - En blød plastik polstring med stor stødabsorption og den klassiske tætte bomuldspolstring, der ligeledes yder stærk beskyttelse. Disse to former for hjelme yder stort set samme beskyttelse, men dets udformning og tilpasning er populær til hver deres forskellige kampsportsgrene. 
For eksempel bruges denne form for kamphjelm hovedsageligt til Kickboxing.

 Hvor denne type for hjelm bruges hovedsageligt til Thaiboxing og klassisk Boksning. Den ses dog også til Kickboxing. Derfor er typen af hjelmen hyppigt en præference sag for kæmperen.

Hvordan finder man den rigtige størrelse af begge typer boksehjelme?

Til Kickboxing hjelmen skal man blot sikre sig at hagestremmen ikke strammer omkring hagen og på kæbebenene. Bag på hjelmen kan man løsne to stropper, hvilket giver bedre tilpasning til selve hovedstørrelsen. Derfor er det vigtigt, at hvis man står med produktet sikre sig, at stropper bag til og omkring hagen er tilpasses bedst muligt. Strammer hjelmen stadig eller er stropper for lange eller for korte til at tilpasse ordentligt, skal man finde en anden størrelse.
Her på shoppen findes der guides på udvalgte produkter, der fortæller hvor bredt et hoved størrelsen passer til. Dermed kan man måle sin hovedstørrelse hjemmefra og bestille her på shoppen.

Til den klassiske hjelm, skal man ligeledes sikre sig at hagestremmen ikke irriterer. I toppen af hjelmen kan man tilpasse hovedstørrelsen ved at stramme eller løsne snoren. Derfor er metoden til at tilpasse hjelmen det samme som den anden model.
Hvis der er kindben-beskyttelse på selve hjelmen, skal man udover at tilpasse stropperne sikre sig, at kindben-beskyttelsen ikke trykkes op mod øjnene og irriterer synes. Den skal helst være placeret behageligt direkte på kindbene.

Skulle du være i tvivl omkring hvilken boksehjelm, du ønsker at bruge og som passer bedst til din kampsport, skal du ikke tøve med at ringe eller skrive til os. Ligeledes er du altid velkommen til at besøge vores butik, hvor du kan få en hjælpende hånd til at finde den helt rigtige hjelm efter dine behov!