0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nippon Sport forhandler Boksesko og Boksestøvler til Boksning i stærke og kendte mærker som Adidas.
Alle sko er valgt med omhu, så du får en støvle eller sko i topkvalitet med en god pasform og lækker komfort.  Boksesko og Boksestøvler fra kendte mærker.
 Højkvalitetsprodukter med stor komfort og fede designs.
 Køb professionelle mærker til fantastiske priser!

Boksesko & Boksestøvler

Sorter stigende

5 vare(r)

Loading ...+
Sorter stigende

5 vare(r)

Boksesko og Boksestøvler

Til boksning er det ikke tilladt at sparke under kamp og man gør derfor brug af støvler eller sko til at øge friktionen mellem fod og gulv. Boksestøvlers størrelser er produceret i mindre intervaller, så støvlen kan tilpasses helt perfekt. Man ser fx en størrelse på 42, 2/3. Dette er udviklet grundet alle de små og hurtige bevægelser som boksere laver under kamp og træning. Uden en sko eller støvle, der sidder helt korrekt, får man hurtigt vabler og ubehag.

Sko eller støvle?
Der er ingen regler for, hvornår du skal bruge sko eller støvler til boksning. Der er derfor op til kæmperen selv og vurdere, hvad man synes er mest behageligt.
En sko er lettere end støvlen og man har derfor mulighed for at bevæge sig hurtigere. Dog er skoen ikke lige så god til at støtte anklen som støvlen er. Støvlen støtter hele vejen op omkring anklen og starten af læggen. Dermed forebygger støvlen mere mod ankelskader og mulige forstuvninger.