0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Til almindelig boksning og motionsboksning bruger man sandsækhandsker til opvarmning og træning. Er du derfor startet til en af de to discipliner , er det en god ide at anskaffe sig et par fede sandsækhandsker.
Vi tilbyder et kæmpe udvalg af sandsækhandsker i topkvalitet fra de bedste mærker på markedet!


 Sandsækhandsker i alle størrelser og bedste kvalitet.
 Er du i tvivl om model eller størrelse, så tøv ikke med at kontakte os.

Sandsækhandsker

Sorter stigende

8 vare(r)

Loading ...+
Sorter stigende

8 vare(r)

Sandsækhandsker

I modsætning til boksehandsker, så udvikles sandsækhandsker i størrelserne S, M, L osv. Sandækhandsker kommer i forskellige typer men har samme funktion.
En sandsækhandske er let og er derfor udviklet til hurtigheds- og præcissionstræning. De bruges både når man skal slå på sandsæk, men også når man skal slå på plethandsker. Man ser hyppigt sandsækhandsker til motionsboksning og andre fitness hold.
En god sandsækhandske sidder godt tæt på hånden, så den ikke rykker rundt ved hvert slag. Det forebygger vabler og rifter. En sandsækhandske beskytter knoerne og hånden mod skader som kan foresages ved slag på hhv. sandsæk og plethandsker. Visse modeller med velcrolukning yder en mindre beskyttelse af håndledet under træning. Dog er det altid vigtigt at spænde i håndledet og hånden lige inden slaget rammer.