Gratis fragt ved samlet køb over 499 kr. med GLS og Post DK.

Pakkeløsninger

Nippon Sport tilbyder pakkeløsninger til boksning i topkvalitet. Ligegyldigt hvornår man er startet til boksning, så er det altid rart at spare penge på lækkert udstyr!
Vores pakkeløsninger til boksning giver dig det nødvendige udstyr til en fantastisk pris! Udstyr i bedste kvalitet fra populære mærker! 
 Vælg den rigtige pakkeløsning til dig!
 Skriv endelig til os, hvis du har nogen spørgsmål omkring udstyret.

Hovsa..


Der er ingen produkter på denne kategori-side


Pakkeløsninger til Boksning

Ønsker du at starte til boksning, men er ikke helt sikker på, hvilket udstyr du skal handle? Vi har gjort det nemt for dig ved at samle det nødvendige udstyr i nogle pakker, der passer dit niveau.
Pakkerne er stablet sammen, så de tilpasser forskellige behov til de forskellige niveauer til boksning. Nogle ønsker kun at træne boksning for motionens skyld og har derfor ikke brug for tandbeskytter.
Vores standard og pro pakkeløsninger passer dem, der ikke ønsker at sparre eller kæmpe. Derfor er der ikke inkluderet beskyttelsesudstyr som tandbeskytter.
Vores junior pakke er samlet for at give det nødvendige setup til de små, så de i hjemmet eller i klubben kan komme af med al deres energi på en af vores mindre sandsække.

Har du spørgsmål angående vores pakker eller udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os.