0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Her finder du udstyr til Jiu Jitsu, Jiu Jitsu er det internationale udtryk for det der i Danmark kendes under betegnelsen ”Jiu Jitsu” og ”Ju-Jutsu”.
Her finder du gi’er, handsker og andet udstyr ligesom du finder vores brede udvalg af træningsvåben. Alt udstyr til Jiu Jitsu.
 Find dit fulde sæt til din træning her.
 Hurtig levering med Danmarks billigste fragt.

Jiu-Jitsu

Sorter stigende

1 til 20 ud af 50

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Loading ...+
Sorter stigende

1 til 20 ud af 50

  1. 1
  2. 2
  3. 3

jiu jitsuens historie

jiu jitsu har sin oprindelse fra Sengoku tiden i Muromachi perioden (1532) og blev egentlig grundlagt af Takenouchi Hisamori som var en meget respekteret militær taktiker og herre fra Mimasaka provinsen. Takenouchi kombinerede forskellige japanske kampsportsgrene som blev anvendt aktivt på slagmarken ved situation hvor nærkamp var uundgåeligt som eks. hvis man ikke var i stand til at føre våbnet. I de omkringliggende nationer som Kina og Okinawa blev kampsport som eks. karate udviklet til at træne slående teknikker. Hvorimod japansk jiu jitsu har fokus på at kaste, immobilisere , låse og kvælning hvilket i høj grad var mere effektivt på en slagmark, da salg fra hænderne ikke kunne gøre meget skade på en person iført rustning på slagmarken.

 

jiu jitsuens formål

Den oprindelige form for jiu jitsu er Takenouchi - Ryu som primært fokuserer på at parerer modangreb fra lange våben såsom sværd og spyd ved hjælp af en dolk eller andre små våben. I det tidlige 17. århundrede under Edo-perioden , fortsatte jiu jitsuens udvikling på grund af de strenge love og krav som blev som pålagt af Tokugawa shogunatet hvis formal var at reducere antallet af krige. Men også indflydelsen fra den kinesiske sociale filosofi Neo- konfucianismen, der blev opnået under Hideyoshi s invasioner i Korea og som blev spredt over hele Japan havde en indflydelse.