0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nippon Sport giver dig et stort udvalg af Karate gier i den bedste kvalitet med gode snit, der giver en god pasform.
Karate gier til nybegynderen, den øvet og til de professionelle.
Mange fede modeller i høj kvalitet og med stor komfort.

 Stort udvalg - find din perfekte gi til Karate her.
 Nippon Sport sender din karate gi med billige fragtpriser og med lynhurtig levering.

Karate Gier

Sorter faldende

1 til 20 ud af 31

  1. 1
  2. 2
Loading ...+
Sorter faldende

1 til 20 ud af 31

  1. 1
  2. 2

Hvad kan vores karate gier tilbyde?

Vi har flere karatedragter som er specielt designet til den øvede såvel som til begynderen. Hos Nippon får du karate gier i særlig høj kvalitet til priser der er favorable og yderst konkurrence dygtige. Alle karate gier er designede til at tilfredsstille de høje krav som seriøse karate udøvere har til deres gi. Fleksibilitet, komfort, sved absorbering og gode materialer er bl.a. nogen af de egenskaber som vores karate gier kan tilbyde. Grundet den høje kvalitet holder gierne også længere, end de billigere gier har tendens til

Alt afhængig af hvad man har behov for, så har vi med sikkerhed en karate gi der passer til dig og som du kan bruge i rigtig mange år uden at skulle tænke på at købe en ny.

Er der forskel på "Karatedragter" og "Karate gier"?

Som udgangspungt er der ingen foreskel på karatedragter og karate gier. Karatedragter kaldes i traditionel forstand for "karate gier" og vil derfor være den korrekte måde at omtale dragten på. Det gør dog ingen forskel hvad man fortrækker, og alle i den garvede karate verden vil kunne forstå én, om kalder dragten for det ene eller det andet.