0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Har du brug for en god allrounddragt til den daglige træning i klubben eller leder du efter en dragt du kan stille op i Kata konkurrencer med, så er nedenstående dragter det helt rigtige for dig. Dragterne i denne kategori er alle sammen udført i kraftig stof, som giver din Gi en vis tyngde, så den giver den rette fornemmelse når du har den på og har en god lyd når du bevæger dig i den.

Katadragter

Sorter faldende

18 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

18 vare(r)

Fandt du ikke hvad du søgte?

Eller kontakt os her:

Hvad kan vores karate gier tilbyde?

Vi har flere karatedragter som er specielt designet til den øvede såvel som til begynderen. Hos Nippin får du karate gier i særlig høj kvalitet til favorable priser som oven i købet også er yderst konkurrence dygtig på prisen. Alle karate dragter eller karate gier om man vil, er designet til at tilfredsstille de høje krav som seriøse karate udøvere har til deres gi. Fleksibilitet, komfort, sved absorbering og gode materialer er bl.a. nogen af de egenskaber som vores karate gier kan tilbyder. Da vores karate gier er i så høj kvalitet vil de dermed også holde i længere tid end de lidt billigere gier.

Alt afhængig af hvad man har behov for, så har vi med sikkerhed en karate gi der passer til dig og som du kan bruge i rigtig mange år uden at skulle spekulere på at købe en ny.

Er der forskel på dragter til karate og karate gier?

Som udgangspungt er der ikke foreskel på dragter til karate og karate gier. Dragter til karate kaldes for en gi, derfor kan begge navne i princippet bruges, men den korrekte anvendelse for dragter til karater vil i traditionel forstand være karate gi eller karater gier istedet for karate dragt eller dragter til karate.