0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Kickboxing Boksehandsker produceret af de største mærker inden for Kickboxing. Vi sælger kun boksehandsker i top-kvalitet som er lavet i de bedste materialer, hvad enten det er kunst- eller rigtig læder. Alle de populære mærker i bedste kvalitet.
 Udstyr til alle niveauer, aldre og til fitnessudøveren.
 Fede produkter i stærke designs i høj kvalitet og stor komfort.

Kickboxing Boksehandsker

Sorter stigende

2 vare(r)

Loading ...+
Sorter stigende

2 vare(r)

Boksehandsker til kickboxing

Kickboxing bruger de samme regler som boksning gør i forhold til handskerne. Til internationale stævner følger kickboxing AIBA reglerne indenfor boksehandsker.
I 2014 kom der nye regelsæt indenfor boksehandsker ved stævner. Her blev størrelserne af boksehandskerne ændret til 10 ounce for herre og 12 ounce for kvinder.
Ønsker du dermed at holde et internationalt kickboxing stævne, er det nødvendigt at købe 12 ounce til kvinder og 10 ounce til herre.
Er du kæmper og går du internationalt er det som regel ikke noget, du skal tænke over, da der til stævnet vil blive udleveret boksehandsker i korrekt størrelse.

Til sparring er der ingen regler for størrelse. Mange klubber ser det dog nødvendigt at deres kæmpere bruger handsker i minimum 14 ounce, når de sparre. De store drenge - eller dem der sparre i fuld kontakt - bruger også gerne 16 ounce boksehandsker.
Grunden til dette er af to årsager. Ved brug af større handsker - og dermed bedre beskyttelse - mindsker man skader på kæmperne. At minimerer skaderne hos kæmperne inden kampe er selvfølgelig prioriteret højt! Den anden årsag til dette er, at når boksehandskerne stiger i størrelsen, stiger de selvfølgelig også i vægt (ounce er en vægtstørrelse). Ved at handsken bliver tungere, træner kæmperne både styrke og syretræning, hvilken vil give dem en fordel i ringen, når de får en 10 ounce handske på.

Har du spørgsmål til en bestemt handske eller stadig er i tvivl om hvilken størrelse, du skal bruge, skal du ikke tøve med at kontakte os.