0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nippon Sport giver dig et af Danmarks største udvalg inden for udstyr til Kickboxing og Thaiboxing.
Udstyret findes til alle aldre og i forskellige niveauer. Udstyr fra kendte mærker som TOPTEN, Fairtex, Shock Doctor, TapouT og Nippon Sport.
 Kvaliteten er i topklasse og priserne konkurrencedygtige.
 Her finder du også godkendt udstyr til kampe og stævner. Har du spørgsmål til dette, skal du endelig kontakte os.

Kickboxing

Sorter stigende

1 vare(r)

Loading ...+
Sorter stigende

1 vare(r)

Kickboxing

Som navnet antyder, er kickboxing en kampsportsgren der udøver kombinationer af slag og spark. Kickboxing er en kampsport med mange områder, der sikre at alle niveauer og ønsker kan være med.
I EU kæmpes kickboxing i flere forskellige stilarter, der sikre, at man som kæmper kan udøve det, man selv ønsker. Er du f.eks. hurtig og smidig vil stilarten Letkontakt, Highkick være en god stilart for dig. Er du derimod knap så smidig men fysisk stærk, vil fuld kontakt, k1 måske være noget for dig.
Kickboxing er igennem årene blevet en utrolig populær kampsport og i danmark finder du over 100 aktive kickboxing klubber.

Kickboxing kommer i stilarterne Highkick, Lowkick, K1 og Semikontakt.

Highkick
Kan både kæmpes som letkontakt eller fuldkontakt.
I Highkick er det kun tilladt at sparke og slå over bæltestedet - dog er benfejninger tilladt. Det er dermed ikke lovligt at sparke lowkicks. Der må ikke bruges knæ, albuer eller backfist i Highkick.

Lowkick
Kan både kæmpes som letkontakt eller fuldkontakt.
I Lowkick er det tilladt med både lave og høje spark - ligeledes er benfejninger tilladt. Det er ikke lovligt at bruge knæ, albuer eller backfist.

K1
Kan både kæmpes som letkontakt eller fuldkontakt.
I K1 er alt andet end albuer og nedtagninger lovligt. Her må der bruges både knæ, backfist, høje og lave spark og alle tænkelige slag.

Udover ovenstående stilarter, findes der også en kendt stilart kaldet Semikontakt. I semikontakt får man point hvis modstanderen rammer med et rent spark eller slag. Derefter stoppes kæmperne og de sendes til hver deres hjørne, hvor de igen vil forsøge at ramme med et rent spark eller slag.