0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nippon Sport tilbyder et bredt udvalgt af mærkevare udstyr til MMA.
Her finder du alt fra kamphandsker til skridtbeskyttere og alt andet udstyr der måtte være nødvendigt - kort sagt, vi har hvad der skal til for at klæde dig godt på til den daglige træning, eller en tur i buret.

 Rashguards, mma handsker, thai-pads, tandbeskyttere og meget mere.
 MMA udstyr til begynderen, den øvede og eliten.

MMA

Sorter stigende

1 til 20 ud af 135

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Loading ...+
Sorter stigende

1 til 20 ud af 135

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mixed Martial Arts (MMA)

MMA eller Mixed Martial Arts er lige som navnet fortæller. Det er en kampsport, der mixer mange former for kampsportsgrene for at danne en stilart, der har det hele. Det eneste, man ikke må i MMA er direkte slag/spark/knæ til skridtet, rive i håret/ørene eller prikken i øjet. Ellers er alt tilladt.
MMA er en alsidig kampsport, der giver dig som kæmper mulighed for at præcisere og indøve teknikker stående og på gulvet.
Da MMA begyndte at buldre frem henover verdenen, var der stor fokus på den stående kamp og takedowns, hvor der den dag i dag er blevet langt flere kampe, der færdiggøres på gulvet ved tap-outs.

Det fede ved MMA er, at man ikke kun styrker krop og sjæl. Med så få regler, får man også trænet sin kreativitet, sit overblik og sin handlekraft. MMA er uden tvivl en stærk sport som mange elsker!