0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Bestil dine boksebolde og boksepuder hos Nippon Sport.
Vi tilbyder fuld tilfredshedsgaranti og Danmarks laveste fragtpriser.


 Plethandsker med forskellige krumninger.
 Professionelle Thai-pads.
 Kæmpe sparkepude og massive bodyarmors.

Boksebolde og Boksepuder

Sorter stigende

1 til 20 ud af 59

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Loading ...+
Sorter stigende

1 til 20 ud af 59

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Boksebolde og boksepuder

Klassisk boksebold fra TOP TEN

Vi tilbyder alle fede muligheder til at komme af med din overskydende energi og eventuelle aggressioner!
Med vores udvalg af plethandsker, speedballs, boksebolde og sandsække, kan din undskyldning for mangel på fedt udstyr ikke være det, der holder dig fra at slå løs på læderet.


Hastighed og reflekser

En af de fedeste goder ved boksetræning er øgningen af ens reflekser og hurtighed.
Man kan træne disse to ting på rigtig mange måder. Men boksetræning byder dig på nogle af de mest effektive.
Ved korrekt træning med plethandsker, styrker man ens evne til at reagere hurtigt og til at få korrekt bevægelse i kroppen.
Speedball boksebolde er det perfekte redskab til øgning af moterik og hastighed. Ved træning med speedball boksebolde skal man have fokus på kontrol af mange muskler på én gang og have styr på hastigheden af ens underarme og hænder.
Både plethandsker og speedball’en giver også præcisionstræning til den helt store guldmedalje. Rammer du forkert på plethandsken, bliver slaget akavet og kan være ubehageligt. Rammer man forkert på speedball’en, kan man ikke holde de rigtige svinginger igang.

Her er lidt inspiration til øvelser med en speedball boksebold:

 

 

Ophæng og muligheder

Boksebolde og boksepuder passer desværre ikke til alle boliger. Men har man pladsen, så kræver det heldigvis ikke meget, for at få en hængt op.
Husk altid at kontrollere at loftet kan holde til det antal kilo, som sandsækken har og mere til. Når sandsækken får tæv med både slag og spark, så bliver der revet godt i ophænget. Så husk derfor at sikre sandsækken godt og grundigt.

Bor man i lejlighed eller andet sted, hvor rystelserne fra slag på sandsækken kan irritere, så er en fjeder i ophænget en rigtig god ide. Fjederen absorberer meget af hvert stød og giver derfor en mere rolig sandsæk og mindsker samtidig rystelserne i selve ophænget.

På Bokseudstyr vil du med sikkerhed kunne finde den helt rigtige boksepude i høj kvalitet til den rette pris. Vi er lagerførende af bokspuder til professionel brug. I vores sortiment finder du flere forskellige typer af sandsække, boksepuder og sparkepuder. Hvad enten du leder efter en boksepude som skal bruges til spark, slag, skub mv. så sikrer den høje kvalitet, at du kan bruge og have glæde af boksepuden i mange år ud i fremtiden.

Så hvis du er på udkig efter en boksepude som skal kunne modstå voldsom anvendelse og belastning, så er du kommet til det helt rette sted. Du er naturligvis velkommen til at ringe til os hvis du skulle have spørgsmål.