0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Du kan bestille en komplet boksering hos Nippon Sport.
Vores bokseringe lever op til alle standarder og udvalgte er AIBA godkendte til officielle boksestævner.

Hvis du kunne tænke til at høre mere så ring til os på telefon 3323 1313 eller skriv på info@nippon.dk.

 AIBA Godkendt bokseringe - ring for mere info.
 Alle ringe er produceret i kvalitetsmateriale.
 Fleksible muligheder - Sammensæt din egen ring - Ring eller skriv til os for mere info.

Bokseringe

Sorter stigende

15 vare(r)

Loading ...+
Sorter stigende

15 vare(r)

Bokseringe

Vi forhandler bokseringe i mange varierende størrelser og til alle formål. Vi forhandler ringe både med og uden podie og vi har mulighed for at bygge en ring efter dine ønsker af mål i begrænset forhold.
Kontakt os og få den helt rigtige pris!

Navnet 'boksering' stammer helt tilbage fra boksningens oprindelse. Boksekampe blev i starten afholdt på gaden, hvor kæmperne havde tilskuer i en ring omkring sig. Der var intet, der holdte tilskuerne fra bokserne og da der oftes var sat penge på kæmperne, kunne tilskuerne ikke lade vær med at blande sig i kampen, når kæmperen kom for tæt på publikum. Derfor blev der skærmet af mellem kæmpere og tilskuer - hvilket resulterede i den boksering, som vi kender i dag. Som alle kan se, så er bokseringen ikke rund som en ring men firkantet. Dette kommer sig af, at det var for besværligt at designe et rundt tovsystem.

Find den helt rigtige boksering
Bokseringe kommer i forskellige størrelser og formater. Ligesom udstyr så skal bokseringen også være AIBA godkendt, hvis den skal bruges til internationale stævner. Det er ikke nødvendigt med en AIBA godkendt ring, hvis man kun afholder landsdækkende stævner.
Bokseringene kommer både med og uden podie. Har man højt til loftet er et podie en rigtig fed ting at have til sin ring. Dette giver kæmperne den rigtige fornemmelse af kampen og det giver dommerne et bedre overblik. Bokseringe uden podier er normalt brugt i klubben, så træneren ikke hele tiden skal kigge op på kæmperne. Ligeledes kan de nemmere stilles ved siden af hinanden, så man kan have flere ringe inde i klubben.