0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Køb fitness boksehandsker hos Nippon Sport.
Fitnesshandsker er en betegnelse for handsker, der er produceret til motionister, der ønsker nogle lette og behagelige boksehandsker til sandsække, plethandsker og boksepuder.

 Handsker fra kendte mærker som TOPTEN, Fairtex og Nippon Sport.
 Bedste kvalitet til de bedste priser.
 Fitnesshandsker udviklet til alle både sandsæk, plethandsker og til stationstræning.

Fitness boksehandsker

Sorter stigende

7 vare(r)

Loading ...+
Sorter stigende

7 vare(r)

Fitness boksehandsker

Fitnessboksning er igennem de seneste år blevet mere og mere populært i diverse fitnesscentre rundt om i landet.
Fitnessboksning giver dig mulighed for at træne som de professionelle boksere, bare uden sparing!

Træningsformen får dig i en god form hurtigt – og i modsætning til alm. boksetræning, så undgår du her 9 ud af 10 skader.
De personer der dyrker fitness boksetræning får bedre teknik, får mulighed for at udfordre sin styrke, kondition og ikke mindst opnår man en flot og atletisk figur.
Hos nippon.dk finder du et fornuftigt udvalg af fitness boksehandsker.

Vi har både begynder handsker – til dig, som skal prøve fitness boksetræning for første gang. Men vi har også handsker i en lidt større prisklasse – til dig, som er faldet for fitness boksetræning og kun ønsker det bedste af det bedste.

Har du brug for råd omkring hvilke fitnessboksehandsker, du skal vælge, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice hos nippon.dk pr. e-mail eller tlf.

Når du skal fitnessbokse, så anbefaler nippon.dk, at du også køber 1 sæt håndbind.
På denne måde beskytter du dine hænder mere og du kan yde endnu mere til træningen, da du ved, at dine knoer og håndled er godt beskyttet.

Forskellen mellem Fitnesshandsker og Boksehandsker

Det kan være svært at se forskel på henholdsvis boksehandsker og fitnesshandsker.
Er det derfor din første gang du køber handsker til din træning, så kontakt os gerne med selv de mindste spørgsmål. Så skal vi nok hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter.

En fitnesshandske er beregnet til hurtig af- og påmontering, den er let i materialet og udviklet til hyppige slag på sandsæk og plethandsker.

En boksehandske er beregnet til de lidt tungere slag. Den er derfor tykkere og tungere i materialet, den har større polstring til bedre beskyttelse og den har en bredere velcrolukning, så man sikre en fast beskyttelse af håndledet.

Hvad skal man kigge efter

Som nævnt tidligere, så har vi handsker til både begyndere og til de rutineret, der ikke vil gå ned på udstyret.
Derfor er det lidt individuelt, hvad man skal kigge efter, når man skal købe en god fitnesshandske, der passer perfekt til ens træningsform og niveau.

Som normal fitnessbokser, skal det være nemt at tage handsken af og på. Den skal ligeledes have en god beskyttelse med en solid fastgørelse af håndledet plus en perfekt form af polstringen.

Formen af handsken betyder meget, når man skal slå på sandsæk og plethandsker.
Er polstringen formet dårligt, så den giver en afrunding i front af handsken, kan det medføre, at handsken glider af på sandsækken eller plethandskerne. Dette kan i værste tilfælde give skader.