Plethandsker og Puder

Plethandsker og Puder til en effektiv træning. Køb plethandsker hos Nippon Sport og få fuld tilfredshedsgaranti.


 Fede plethandsker til pad-work i stærke designs.
 Thaipads fra de populæreste mærker.
 Sparkeskinker til trickspark og hurtige sparkeøvelser.

Position
Sorter faldende

256 pr. side

34 vare(r)

Position
Sorter faldende

256 pr. side

34 vare(r)

Plethandsker

Til boksning, kickboxing, thaiboxing, mma - ja stort set alle former for kampsport med slag - bruges der plethandsker. Træning med plethandsker øger både kombinationsøvelser, øje-til-hånd kombination. Man kan øve fede kombinationer med slag og lette spark med et par plethandsker. Ønsker man at sparke hårdere, er det nødvendigt at få fat i et par thaipads, som vi selvfølgelig også sælger her på siden.

Til kombinationsøvelser med slag alene, kan man gøre brug af forskellige øvelsesmetoder. Man kan starte blidt ud og kan øve alle de slag man kan. Derefter kan man advancerer til kombinationer med både slag og counter-slag. Et counter-slag er når manden med plethandskerne slår ud efter ham med boksehandskerne. Dette kan gøres indøves som en del af kombinationen.
Nedenfor vises en video, der viser, hvordan man bruger plethandsker til både almindelige slag og med counter-slag.
 

 

Videoen ovenfor viser en øvelse, der hedder "Progressive Padwork" - hvilket betyder, at man bygger sin kombination op. F.eks. starter man ud med en kombination af tre slag. Efter 5 gentagelser eller lign. udvider man kombinationen ved at lægge et counter-slag på. Efter endnu 5 gentagelser tilføjes endnu et slag eller counter-slag. Til sidst ender man ud med en længere kombination med plethandsker, hvor man virkelig får øvet bevægelse, kombinationer og sine slagteknikker.