0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Køb sandsækhandsker hos Nippon Sport i topkvalitet.
Vi fører sandsækhandsker til motionstræning, boksetræning på sandsække, plethandsker og meget andet.
Vi har handsker fra alle de største brands herunder GreenHill, TOP TEN, Fairtex, Nippon Sport og Hayashi. Sandsækhandsker til alle niveauer. Fitness, sandsæk og pad-work.
 Alle de fedeste mærker til fantastiske priser.
 Danmarks billigste fragtpris og hurtig levering.

Sandsækhandsker

Sorter stigende

8 vare(r)

Loading ...+
Sorter stigende

8 vare(r)

Sandsækhandsker

Sandsækhandsker er en handske, der bruges til sandsæk - sjovt nok. Handsken er specielt udviklet til sit brug med et meget simpelt design. Ideen med en sandsækhandsker, er at man kan slå løs på sandsækken uden at ødelægge knor, hånd og håndled. Derfor giver handsken en god støtte til håndledet og beskytter resten af hånden. Står man længe og slår på en sandsæk, kan man hurtig pådrage sig skader, hvis man ikke gør brug af en god sandsækhandske. Her på shoppen forhandler vi selvfølgelig handsker i den bedste kvalitet!
En sandsækhandske gives i størrelser som small, medium og large. Den rigtige størrelse af handsken kan findes på de fleste sandsækhandsker ved at måle omkredsen af ens hånd målt henover knoerne. Se billedet nedenfor.

Målt rundt om knoerne1

Målt rundt om knoerne2

De fleste af vores sandsækhandsker har en detaljeret guide med beskrivelse om hvilke hænder der passer til f.eks. en Large. Beskrivelsen findes under produktbilledet. Skulle guiden ikke være fuldendt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Se eventuelt vores video herunder, der beskriver forskellen mellem boksehandsker og sandsækhandsker