0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Køb en kvalitets sandsæk hos Nippon Sport.
Vi fører sandsække fra populære mærker som Nippon Sport, Adidas, Fairtex, TOP TEN og Hayashi, der udmærker sig ved høj kvalitet og fornuftige priser.
Vi fører selvfølgelig også vores eget mærke, der ligeledes har en høj kvalitet til en fantastisk pris! Alle Sandsække er til professionelt brug, som kan bruges på alle niveauer.

Vi leverer alle bestillinger indenfor 1-2 hverdage. Alle bestillinger inden klokken 14.00 bliver sendes samme dag.

 Stort udvalg: Sandsække, speedballs, dummies og meget mere.
 Sandsække i forskellige størrelser, der tilpasser alle niveauer.

Sandsække

Sorter stigende

1 til 20 ud af 46

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Loading ...+
Sorter stigende

1 til 20 ud af 46

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sandsæk

En sandsæk er lavet til individuelle formål hvad enten det er til kickboxing, karate, thaiboxing og andre kampsportsgrene. Køber du din sandsæk hos os, får du den altid i højeste kvalitet. Vores produkter henvender sig udelukkende til professionel brug og kan bruges af klubber såvel som der hjemme. Bruger du en professionel sandsæk derhjemme anbefaler vi, at du bruger en fjeder til ophænget, således at det ikke larmer så meget når du slår på din sandsæk. 

Træning med en sandsæk fremmer træningen hvad enten det er i forbindelse med kampsportstræning eller motionstræning. I de fleste kampsportsgrene er det anbefalet at man træner slagstyrken, hurtigheden og slagstyrken. Til dette formål er en sandsæk det perfekte redskab. Hvis du kun har fokus på motionstræning, så er en sandsæk også godt egnet da man forbrænder mange kalorier imens man slår og sparker.

Mange vælger også at anskaffe sig en sandsæk i tilfældet af, at man har en eller flere børn. Der hjælper en sandsæk ved at lade børnene slå løs på en sandsæk og dermed få opbrugt alt deres overskydende energi før sengetid. Vi har flere pakker som egner sig til energifyldte børn.

Alle vores produkter er lavet i højeste kvalitet og bliver både brugt professionelt i klubber, motionscentre og der hjemme. Du kan nemt og bekvemt pakke en sandsækvæk såfremt der ikke er så meget plads i klubben eller der hjemme.   


Hvilken størrelse skal jeg bruge?
Alle sandsække har stort set samme diameter, som er på ca. 35 cm. Men hvilken længde skal man bruge?
Der er forskellige ting, man skal tage med i beregningen, når man skal finde frem til den rigtige længde. Hvis det er til privatbrug, skal man først og fremmest kontrollerer, hvor højt man har til loftet og om man har et stærkt nok loft til at holde de nødvendige kilo. Dernæst kommer det an på, om man kun slår eller om man også ønsker at kunne sparke på sandsækken. Skal man også kunne sparke og er man selv højere end 170 cm, så skal man have en sandsæk på minimum 120 cm i længden. Skal man kun slå på den og vejer man selv ikke mere end 70kg, så kan man sagtens nøjes med en 100cm sandsæk. Er man god til at sparke og kan man sende nogle kraftige afsted, så anbefaler vi klart en sandsæk på 180 cm.

Gør vægten en forskel?
Vægten spiller helt klart ind, når der skal vælges sandsæk. Ligeledes er de forskellige modeller hårdere end andre. Hvilket gør en forskel til f.eks børn.
En sandsæk på omkring 30 kilo anses som en 'let' sandsæk. Det vil sige, at hvis du er voksen og øvet i kampsport og dermed kan smide tunge slag og spark afsted, så er 30 kilo ikke nok. Vejer du 80+ kilo og har kendskab til de rette teknikker, så anbefaler vi en sandsæk på 40+ kilo og minimum 120 cm (hvis kun slag) og minimum 180 cm (hvis slag og spark).Vores egen produktion fra Nippon Sport er hårdere og en smule tungere end Hayashi og TOP TEN. Den anbefales derfor klart il klub-brug og til de slagkraftige udøvere.

Er en fjeder nødvendig?
Fjederen er designet til at optage de stød der går igennem sandsækken og op igennem loftet. Hvis man derfor bor i en bygning, hvor man ønsker at minimerer lyden fra hvert slag og spark, så er en fjeder et must. Fjederen optager mere støj end man umiddelbart forventer.
Ligeledes kan fjederen bruges til at sænke højden af sandsækken en smule, hvis det er nødvendigt i forhold til ens egen højde og lofthøjden. Ved køb af fjeder er det vigtigt, at man kigger efter hvor tung sandsækken er og hvor mange kilo fjederen kan holde.

Se herunder en videopræsentation af en af vores sandsække og hvordan man gør korrekt brug af sandsækken