0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Skal du øve præcission eller nedtagning? Så er en af vores dummies din løsning! Vi tilbyder punch dummies og kaste dummies, der kan bruges til diverse øvelser af både slag, spark og nedtagninger. Vi forhandler dummies i topkvalitet, der virkelig kan tage i mod tæv!

Dummies

Sorter stigende

3 vare(r)

Loading ...+
Sorter stigende

3 vare(r)

Punch Dummy & Kaste Dummy

Dummy er det engelske ord for dukke og skal repræsenterer et menneske. De fleste dummies er konstrueret og designet i en form, der bedst muligt ligner et menneske, så man under træningen bedre kan øve korrekte greb, kast og præcision af slag og spark.  

Flere former for dummy

Der findes mange former for dummies, der hver er konstrueret til et specielt formål. De fleste omtaler de forskellige typer som en Punch Dummy eller en Kaste Dummy.
Ønsker man at øve præcision af slag og spark, er en punch dummy det ultimative. Punch dummien er kun bestående af en overkrop, som er menneskeformet. Dette giver kæmpere den perfekt mulighed for at øve korrekt placering af slag og spark.
Vores kaste dummies er designet til grappling - altså låse, stranguleringer og takedowns. Disse dummies er utroligt populære til kampsportgrene som fx MMA.