0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Køb en kvalitets sandsæk med fyld hos Nippon Sport.
Vi fører sandsække fra de mest populære mærker, der leverer fyldte sandsække i højeste kvalitet. Skaf dig en sandsæk med fyld og få gang i armene og benene! Træning på sandsæk er en fed træningsform plus man kommer af med aggressioner.

Med fyld

Sorter stigende

1 til 20 ud af 39

  1. 1
  2. 2
Loading ...+
Sorter stigende

1 til 20 ud af 39

  1. 1
  2. 2

Sandsæk med fyld

Få skaffet dig en sandsæk med fyld og få gang i en af de fedeste måder at træne på! Vi fører her hos Nippon Sport et stort udvalg af forskellige sandsække med fyld fra populære mærker.
Vi forhandler sandsække til alle størrelser og formål.

Hvilken sandsæk skal jeg bruge?

Sandsække kommer i flere forskellige størrelser, tyngde og længde. Skal sandsækken kun slås på, kan man godt nøjes med en sandsæk med fyld, der vejer omkring de 30-35kg med mindre man er teknisk dygtig og vejer over 90kg. Er tilfældet at man er stor af bygning og ved, hvordan man slår korrekt, så vil vi anbefale, at man vælger en sandsæk, der vejer mere end 35kg. Dette anbefales, da sandsækken ellers vil svinge for meget og ødelægge træningen.
Køber man en fyldt sandsæk med ønsker om også at sparke på den, så anbefaler vi, at man køber en i længden af minimum 120cm. Købes der en kortere sandsæk, er der ikke nær så meget plads til kombinationer af fx lowkick (spark til låret) og derefter et highkick (spark til hovedet). Ligeledes er der mere kraft i et spark end i et slag og med en sandsæk på 100cm, bliver den også for let til dette og den vil dermed svinge for meget.

Findes der fyldte sandsække til børn?

Selvfølgelig findes der sandsække med fyld i størrelser til børn og vi forhandler også disse.
Hvis vi tager udgangspunkt i at med "børn" menes der omkring 12 år og nedefter, så er vores sandsække til børn på 70 cm og omkring 15kg en god starter-sandsæk. Sandsæk vejer kun det halve af de større sandsække og børnene har derfor mindre chance for at skade sig selv, hvis det evt. skulle ramme forkert på sandsækken. Der er dog et stort spring fra vores sandsæk på 70cm (15kg) og den på 100cm (30kg). Nogle børn under 15 år er utroligt store og stærke af deres alder, derfor er det ikke altid nemt at finde den rette sandsæk. Er du derfor det mindste i tvivl, skal du ikke tøve med at kontakte os. Så skal vi nok hjælpe med at finde den helt rigtige sandsæk til dig!