0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Køb ophæng til sandsække her! Vi forhandler kraftige ophæng i flere forskellige variationer, så det passer til dine behov. Skal din sandsæk hænge fra væggen, i hjørnet eller fra loftet, så har vi dit sandsæk ophæng her!

Har du endnu ikke købt en sandsæk, så husk at tjekke vores fede udvalg ud. Husk ligeledes at se vores vilde tilbud på vores pakkeløsninger med sandsække. 


  Hurtig levering og sikker betaling.
 Stort udvalg af kvalitetsvare fra kendte mærker.

Ophæng

Sorter faldende

5 vare(r)

Loading ...+
Sorter faldende

5 vare(r)

Sandsæk ophæng

Der findes flere typer af sandsække, hvor de fleste kræver et ophæng, inden man kan bruge den. Vi har derfor lavet denne kategori med alle vores forskellige ophæng til sandsække, så det er nemt for dig at finde og vælge. 

Hvilken sandsæk ophæng skal jeg vælge?

Skal sandsækken hænge fra væggen, i et hjørne eller fra loftet? Vejer sandsækken 15 kg eller 50+ kg? Disse spørgsmål skal du kunne svare på, inden du kan vælge det helt rigtige ophæng.
Vi fører ophæng til sandsække der passer stort set alle løsninger. De fleste har en mulighed for at smide et ophæng op i loftet, så sandsækken hænger direkte fra loftet. Hvis dette er din løsning, skal du være opmærksom på sandsækkens vægt. De fleste ophæng kan klare en stor tyngde, men det er normalt loftet, der giver sig inden selve beslaget. Hvis du er i tvivl, om dit loft kan holde til sandsækken, så kontakt din lokale håndværker. De plejer at have godt styr på tingene.
Husk på at loftet ikke kun skal kunne holde til sandsækkens vægt. Den skal kunne holde til en del mere, da dine slag og eller spark tilføjer en masse krafter til sandsækken. Derfor er det vigtigt, at der hvor ophænget sættes op kan klare en del mere end selve sandsækkens vægt!

SKal sandsækken hænge fra væggen eller i hjørnet, så er princippet det samme, som hvis det skal hænge fra loftet. Sørg for at det kan holde til en del mere end selv sandsækkens vægt! 

Fandt du ikke lige det sandsæk ophæng, du søgte? Så kontakt os endelig! Vi skal gøre vores bedste for at hjælpe dig godt på vej.