0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

På denne side finder du pakkeløsninger med sandsække. Ved køb af en pakkeløsning, kan du spare en god håndfuld penge, så der er råd til endnu mere udstyr!
Vores pakkeløsninger indeholder som regel en sandsæk, et sjippetov og en sandsækhandske. Læs beskrivelserne, så du ikke er i tvivl.
Vi tilbyder pakkeløsninger med sandsække i flere forskellige størrelser, så man kan finde en løsning til sig selv, til klubben og til børnene. 


 Fuldendte pakkeløsninger med alt det nødvendige udstyr til at komme godt i gang.
 Du får altid hurtig levering og sikker betaling hos Nippon Sport!

Pakkeløsninger

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Eller kontakt os her:

Pakkeløsninger med sandsæk

Spar en masse penge på en af vores pakkeløsninger med sandsække! De fleste ved, at en sandæk med fyld fra fabrikken ikke just er billig. Ønsker man ligeledes et par handsker og måsket et sjippetov til lidt ekstra cardio-træning, så løber det hurtigt op. Vi har derfor lavet flere forskellige pakkeløsninger, der inkludere alt, hvad du har brug for til motion i hjemmet! Hvis du vælger en af vores pakkeløsninger med sandsæk, så får du et pænt hug i prisen!

Flere muligheder

Ønsker du en sandsæk med fyld eller uden fyld og stadig ønsker et godt hug i prisen, så har vi selvfølgelig lavet en pakkeløsning til begge ønsker. klik ind på en løsning og se de muligheder der er ved vælg af længde på sandsækken og hvilken størrelse handske, du skal bruge.
VI har tænkt på det meste og hjælper alle. Nogen gange er det svært at overskue alle de forskelle muligheder der er af pakkeløsninger med sandsække. Vi insisterer næsten derfor på, at du kontakter os, hvis du har nogen spørgsmål eller bare gerne vil høre mere! Vi skal nok hjælpe dig godt på vej til den pakkeløsning, der matcher dine behov. 

Hvorfor vælge en pakkeløsning med sandsæk

Udover at vi giver en fantastisk pris på pakkeløsningerne, så behøver du ikke lede vores shop igennem for at finde alle de andre ting, du har behov for at komme i gang. Med en pakkeløsning fra os, er det blot at vælge størrelsen på sandsækken og handsken, bestille og så er du klar til at give den gas i hjemmet! Vi har med vores løsninger sørget for, at du får den rigtige sammensætning af udstyr, så du ikke står og mangler noget, når du modtager din sandsæk.

Vi kan ikke nævne det nok - ring endelig, hvis der er spørgsmål, tanker eller tvivl.