0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

En stående sandsæk er udviklet til dem, der ikke har mulighed for at hænge en sandsæk i loftet. De fleste stående sandsække fyldes med enten vand eller sand i foden, så den står godt fast!
Her hos Nippon Sport sælger vi stående sandsække i høj kvalitet, der virkelig kan tage i mod nogle gode slagkombinationer. Perfekt til brug i hjemmet eller i større haller! 


 Sandsække med god fyldning og kraftige fødder til god stabilisering.
 Husk at du får altid hurtig levering og sikker betaling hos Nippon Sport!

Stående Sandsække

Sorter stigende

7 vare(r)

Loading ...+
Sorter stigende

7 vare(r)

Stående sandsække

En stående sandsæk er udviklet og designet til de bygninger, der ikke giver forholdene til at hænge en sandsæk op. Det kan være store haller, et lille skur eller lofte/bjælker, der ikke er stærke nok til at bære en sandsæk.
Vi tilbyder stående sandsække i topkvalitet fra kendte mærker, som ikke vil skuffe! 

Stående eller hængende sandsæk

Har du ikke et sted at hænge din sandsæk? Så kan vi forsyne dig med én der kan stå af sig selv og som kan tåle en god gang tæv! Udover at man ikke behøver at bore en masse huller for at hænge sandsækken op, så kan man med en stående sandsæk nemt hive den frem, når den skal bruges. Dette gør den dejlig mobil og derfor meget populær ved fx holdtræning, hvor der findes forskellige typer hold i samme rum. Ligeledes er den perfekt til hjemmet, da den ikke kræver grimme ophæng og huller i huset.

Er sandsækken fyldt?

Selve sandsækken er fyldt fra fabrikkens side. Foden derimod skal dog fyldes hjemmefra med enten vand eller sand. Dette er beskrevet i produktets manuel.
Da foden er uden fyldning ved modtagelsen er den utroligt nem at flytte rundt på og man kan derfor nemt finde frem til, hvor man bedst står og arbejder med den.