0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Køb en kvalitets sandsæk uden fyld hos Nippon Sport.
Vi fører sandsække fra de mest populære mærker til helt fantastiske priser. Skaf dig en sandsæk uden fyld og giv dig selv mulighed for at træne i hjemmet eller et sted på arbejdspladsen. Fyld sandsækken med gammelt tekstil uden hårde genstande såsom tæpper og t-shirts. Stort udvalg af kvalitetssandsække
 Sandsække uden fyld i forskellige størrelser
 Hurtig levering og sikker betaling

Uden fyld

Sorter stigende

1 vare(r)

Loading ...+
Sorter stigende

1 vare(r)

Sandsæk uden fyld

Med en sandsæk uden fyld, kan du hurtigt og billigt få muligheden for at træne godt igennem i hjemmet og komme af med en masse energi!

Hvordan fylder jeg sandsækken?

Har du en masse gamle tekstiler liggende, så kan du nemt fylde din sandsæk uden fyld. Er sandsækken ønsket til brug af voksne, er det en god ide, at fylde ca. 2-3 cm fint sand i bunden af sandsækken. Dette giver ekstra tyngde i bunden og mindste sandsækkens svinginger.
Fyldet til sandsækken skal bestå af tekstiler uden nogle hårde genstande. Dvs. ting som lynlåse eller knapper skal fjernes. For at give sandsækken sin kendte runde form, er det en god ide at rive tekstilerne op i en masse strimler.
Første gang man fylder sandsækken er den relativt blød. Tekstilen er ikke slået helt til endnu og man skal derfor forvente, at sandsækken til have tilføjet lidt fyld et par gange ekstra efter første fyldning. Dette skyldes at når man slår på sandsækken, så slår man alle de små strimler tættere og tættere sammen. Det vil falde sammen og hope sig op i bunden. Derfor fylder man blot ekstra i toppen, når man føler, at sandsækken er for blød i toppen. 

Hvorfor vælge en sandsæk uden fyld frem for en med fyld?

Fyldningen fra de fyldte sandsække er fra fabrikken og er derfor en tættere fyldning end den man selv kan generer ud fra sand og tekstiler. Dette gør dem som regel hårdere og lidt tungere end dem med sin egen fyldning. En sandsæk uden fyld er selvfølgelig billigere og det er derfor mest for dem, der ønsker at sparre lidt penge, men som stadig ønsker en fuldt funktionel sandsæk i hjemmet eller i klubben! Man kan sagtens lave en god fyldning ud fra tekstiler og sand og har man ikke råd til en sandsæk med fyld, anbefaler vi, at man køber en sandsæk uden fyld.
Er der tvivl eller nogen spørgsmål, så kontakt os endelig. Vi skal nok hjælpe med, at du får den helt rigtige sandsæk til dine behov.