0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Her på siden findes træningsvåben til forskellige kampsportsarter.
Træningsvåben kan bruges til at øve forsvarsøvelser eller angreb uden at forvolde stor skade på ens sparringspartner. Udvalgte produkter er konstrueret i træ og har samme vægt som det originale våben..
 Pistoler, knive, sværd og stave.
 Fede våben i lækre designs til forsvars- og angrebsøvelser.

Våben

Sorter stigende

1 til 20 ud af 42

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Loading ...+
Sorter stigende

1 til 20 ud af 42

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Våben

Her på siden finder du et kæmpe udvalg af alle vores våbentyper. Her er det muligt at finde attrapvåben, blankvåben og trævåben. Alt til både hobby og til træning.
Mange kampsportsgrene gør brug af attrapvåben til øvelse af forsvarsteknikker mod f.eks. kniv eller pistol. Vi forhandler diverse attrapvåben i forskellige modeller, hvor knivene er i hård eller blød plastik og hvor pistolerne kan være i orignal vægt.
Trævåben er et bredt term, men det indebærer både Tonfa, Nunchaku, Bokuto og Escrima stokke og stave. Disse trævåben bruges både til træning, men der er også mange, der ønsker at have dem som samleobjekter.

Vores samling af blankvåben er rigtige sværd, hvor enkelte er slebet skarpt. De fleste er endnu ikke slebet skarpe.
Vores samling er udviklet i høj kvalitet og selve klingen er konstrueret i adskillige lag af stærkt materiale, der er hamret og smeltet sammen til en ekstremt holdbar klinge.
Ved køb af vores blankvåben er det nødvendigt at have en våbentilladelse til blankvåben. Denne tilladelse skal udstedes af politiet og skal fremvises ved køb af produktet. Vi sender ikke våbenet, inden vi har godkendt en våbentilladelse.