0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

ADIDAS

Hos Nippon Sport har vi et bredt udvalg af Adidas produkter i den bedste kvalitet og de fedeste designs.
Adidas er et utrolig populært mærke indenfor kampsport, der sætter nye standarder for udstyr. Populært mærke med kendte designs i topkvalitet.
 Konkurrencedygtige produkter til begyndere, øvet og professionelle.
 Producerer godkendt udstyr til kampe og internationale stævner.

Adidas

Populære
Kategorier

Sorter stigende

1 til 20 ud af 53

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Loading ...+
Sorter stigende

1 til 20 ud af 53

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Adidas sportstøj

Adidas er uden tvivl et af de største brands i verdenen og har været stærkt repræsenteret indenfor for sportsverdenen i mere end 80 år. Adidas er bl.a. kendt for at levere sportsudstyr og tøj i høj kvalitet til alle områder indenfor for sporten i alle sportsgrene. Når det kommer til deres kendte "3 striber" vil man også kunne genkende disse i kampsportens verden. Adidas er førende i innovation og deres designs hjælper sportsfolk verden over på alle niveauer med at nå deres højeste ydelse.   

Climacool-teknologi

Hver Adidas kampsport uniform indeholder deres nyeste ' Climacool "-teknologi som sikrer optimal kampsport ydeevne.

"ClimaCool" er en ny teknologi Adidas har implementeret i deres kampsportsuniforme. Det går i alt sin enkelthed ud på at man ved hjælp af speciel fremstillede stofplader som er placeret ved centrale sved og varme zoner på dragten, gør den i stand til at overføre sved og varme fra kroppen. Det hjælper kampsportsudøveren med at opnå en større komfort og bedre koncentration.

Derudover er der indbygget små paneler og indrykninger i uniformen som tillader konstant ventilation under træning og kampe. Derved holdes kroppen let afkølet og man forhindrer at uniformen klamrer sig til huden således at man opnår øget komfort ved bevægelse.

Beskyttelsesudstyr

Designet og kvaliteten af deres TKD beskyttelsesudstyr er et perfekt eksempel på den Adidas brand , den '3 stripes ' design er genkendes øjeblikkeligt og man ved derfor at udstyret er sikkerhedstestet til CE- standarder og WTF godkendt.

ER ADIDAS WTF godkendt?

Alt Adidas Taekwondo udstyr er WTF, IJF og WKF anerkendt, hvilket kan være et krav for nogle konkurrencer i kampsport. Beskyttelsesudstyr fra Adidas er også testet til CE-standarder , som er en garanti for kvalitet og sikkerhed .

Hvorfor vælge Adidas?

Adidas arbejder konstant på, at udvikle produkter som gør brug af avanceret teknologi der giver dig et skridt foran konkurrenten. Vælger man Adidas kampsortstøj og beskyttelsesudstyr skal man se det som en investering i produkter af særlig høj kvalitet.