0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Gripmaster er et fantastisk redskab, der kan bruges både til styrketræning og genoptræning.
Denne unikke fingertræner giver såvel klatreudøveren som mma kæmperen stærkere fingre og underarms muskler.

 Gripmaster kommer i flere varianter, der passer alle niveauer.
 Perfekt til genoptræning og til styrketræning af fingre og underarm.
 Smart design med mulighed for indivduel træning af hver finger.

Gripmaster

Sorter stigende

1 vare(r)

Loading ...+
Sorter stigende

1 vare(r)

Anvendelse af Gripmaster 

Gripmaster er beregnet til at træne og genoptræne fingre, hånd, håndled og underarm på en nem og smertefri måde. Gripmaster anvendes af professionelle atleter og terapeuter som bruger Gripmastergrundet dens unikke evne til at levere en effektiv isoleret modstand som har en særlig styrkende effekt i musklerne og omkring hånden.


Formålet med Gripmaster

Øvelserne er ikke skræddersyet til nogen specifik sportsgren. Men er derimod designet til at øge og vedligeholde styrken i musklerne. Men man kan dog med fordel bruge en Gripmastertil at opnå flere fordele ved sin udøvelse af sin sport:
 • Golf:
  Golfspillere med mindre trænede fingre og håndled opnår bedre kontrol på slagene, da man ved hjælp fra Gripmaster træning får bedre konsistens og distance på slagene.
   
 • Tennis:
  Et stærkere håndled øger kontrollen og styrken på slagene. 
   
 • Klatre:
  Gripmaster øger styrken på hånd, håndled og underarm som leder til længere udholdenhed.
   
 • Basketball:
  Skud, dribling, og afleveringer sker mere ensartet og med højere nøjagtighed da musklerne bedre kan være i låst position.
   
 • Vægtløftning:
  Man opnår langt bedre kontrol ved maksimalt pres da man med et stærkt håndled og underarm minimere risikioen for at miste balancen ved de sidste skub.


Sådan bruger du Gripmaster

 • GROSS GRASP:
  Placer midten af fingrene på tasterne med fingerspidserne dækket over toppen. Hold alle fingre mod midten af enheden som om at laver en knytnæve og klem så længe som muligt. Denne øvelse styrker fingre, tommelfinger, håndled og underarm således at man får et mere fast greb.
   
 • HOOK POSITION:
  Læg fingerspidserne på de individuelle knapper med støttegrebet i håndfladen. Hold fingerspidserne let bøjet og bøj alle fingre mod midten af enheden. Dette styrker de lange muskler i underarmen og håndled, mens du udstrækker mindre muskler i hånden. Øvelsen giver en øget bevægelse og udholdenhed.
   
 • KEY PINCH KEY PINCH:
  Læg tommelfingeren på en af de yderste knapper, bøg pegefingeren og læg støtte panelet på siden af pegefingeren. Klem og giv slip med jævne mellemrum. Denne øvelse styrker tommel- og pegefingerens koordination. Øg modstanden ved at trykke på to knapper på samme og fortsæt ellers som beskrevet før.
   
 • TIP PINCH:
  Hold Gripmasteren lodret og læg én fingerspids ad gangen på knappen som var det en trompet. Skift mellem fingrene og tryk og slip gentagende gange. Dette styrker de mindre muskler i hånden og giver større udholdenhed. 


Håndledsbøjning

Fjern den ergonomiske plade til håndfladen. Vend Gripmasteren på hovedet på et bord. Hvil undersiden af håndleddet med den anden hånd. Bøj herefter håndleddet op og ned gentagende gange. Øvelsen styrker håndled og underarm.

Det foreslås, at der ud over de ovennævnte bøjnings øvelser, at fingrene strækkes i den modsatte retning til at supplere dit træningsprogram .

*Bemærk

Ligesom alle andre træningsapparater skal musklerne strækkes ud før og efter træning for at undgå skader. Start stille og roligt, og øg herefter kraften og intensitet på Gripmasteren