0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nippon Sport kan stolt announcere at Hayabusa nu er en del af udvalget!
Hayabusa er et japansk ord og betyder "Vandrefalk". Dedikeret MMA og Ultimate Fighting kæmpere besider corestyrke, hurtighed og kraft. Ligeledes gør Vandrefalken og Hayabusa dedikerer derfor deres professionelle og veludførte udstyr til kæmperne!
Med ingeniørkunst i det højeste niveau og materiale i topkvalitet, levere Hayabusa udstyr i verdensklasse.

 Udstyret er gennemgået og testet af professionelle kæmpere.
 Hayabusa et anerkendt mærke, der bruges af utroligt mange kæmpere verden over.
 Øg din performance med udstyr fra Hayabusa.

Hayabusa

Sorter faldende

14 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

14 vare(r)

Fandt du ikke hvad du søgte?

Eller kontakt os her:

Hayabusa Kamsportsudstyr

Hayabusa producerer avanceret udstyr og beklædning til kampsportsverdenen. Alle deres produkter er drevet af innovation og udviklet gennem seneste teknologier med sofistikerede designs. Alle produkter udvikles og afprøves gennem strenge procedure hvor der stilles høje krav til kvaliteten.
Hver gang Hayabusa producerer en ny prototype som deres forsker har lagt utallige timer i. Bliver prototypen testet i samarbejde med top professionelle MMA kampsport udøvere som har endnu højere krav. Når en prototype går i produktion er det normal kutyme at alle produkter skal igennem samme strenge procedure og tests. Derfor er alle Hayabusa absolut fejlfrie.

Urokkelige engagement i kvalitet

Det der bl.a. adskiller Hayabusas produkter er at de ikke vil gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed. De bruger kun de bedste materialer i alle deres produkter. Fra det fineste læder til robuste stoffer.