0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

TOP TEN leverer udstyr til kampsport med fokus på Boksning, Kickboxing, Thaiboxing og MMA.
TOP TEN blev grundlagt i 1980'erne og har siden da haft kæmpe succes indenfor kampsportsverdenen.
Med deres egen BayFLex og BayFill fyldning til hhv. boksehandsker og sandsække, er TOP TEN blevet verdenskendt for deres gode beskyttelsesudstyr.

 Udstyr fra TOP TEN er udviklet af professionelle kampsportsudøvere.
 Produkter konstrueret med over 30 års erfaring på markedet indenfor kampsport.
 TOP TEN har fokus på udstyr til boksning, kickboxing, thaiboxing og mma.

Top Ten

Sorter stigende

2 vare(r)

Loading ...+
Sorter stigende

2 vare(r)

Top Ten

Top Ten blev grundlagt i 80'erne og startede ud med udviklingen af boksehandsker og boksehjelme. De lagde hårdt ud med kvalitetsstærke produkter, der hurtigt blev verdenskendt. Deres viderudvikling af Top Ten udstyr bliver ved med at sætte nye trends på markedet og bibeholder de selvfølgelig den høje kvalitet. Top Ten ses hyppight til store stævner, da de altid har deres udstyr AIBA godkendt - hvilket betyder at udstyret er godkendt til internationale stævner.

Top Ten udvikler i dag ikke kun boksehjeme og -handsker, men udstyr til stort set alle former for kampsport. De har fokus på boksning, kickboxing og MMA, men går ikke ned i kvalitet til de andre grene.
Top Ten har højteknologisk udstyr, der ikke blot producerer, men ligeledes udvikler udstyret, så det bliver ved med at tilpasse sig brugerens ønsker. Ligeledes har Top Ten udviklet deres egen fyldning til både hjelme og handsker, der er patenteret.