0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vabelplaster - stort udvalg af plastre mod vabler. Køb vabelplastre, der både behandler og forebygger vabler. Alle plastre sendes med lav fragt og hurtig levering.

Vabelplaster

Sorter stigende

1 vare(r)

Loading ...+
Sorter stigende

1 vare(r)

Vabelplaster

Vabelplastre har til formål at forebygge og behandle vabler. Vi sælger bløde og fleksible hydrogel plastre, som giver en effektiv beskyttelse med tryk og gnidninger gennem øjeblikkelige smertelindringer. Samtidig abosorberer vabelplastret den overskydende sårvækse og udtører det beskadigede område. Alle vores plastre er af højeste kvalitet og er vandafvisende. Plastret skal sidde på indtil det falder af af sig selv. Sæt gerne et nyt på efterfølgende, hvis det er nødvendigt. Alle pakker indeholder 5 plastre. 

Lav fragt og hurtigt levering

Alle plastre er af højeste kvalitet og kan fås til yderst konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder dag til dag levering, så du kan modtage dine plastre med posten dagen efter din bestilling såfremt bestillingen foretages på en hverdag før klokken 16.00.

Sådan bruger du valbelplaster

Når du påfører dit vabelplaster, så varm selve plasteret op i hånden inden det sættes på. Valbelplasteret vil nu have ca samme temperatur som din krop. Dette medfører at vabelplasteret vil sidde bedre fast. Når det er påført hvor det skal bruges, f.eks. hælen så hold hånden på, vabelplasteret, så du herved varmer igen, og du er sikker på det aktiveres og klister fast, og hjælper dig bedst muligt.

Hvornår kan man bruge valbelplaster?

Vabelplaster er et "must have" i alle husholdninger, da det er noget af det værste at blive irriteret over at føle smerte, og føle man ikke kan gøre alt 100%. Om du er sportsudøver eller bruger vabelplaster bruges i nye pæne sko som ikke er gået til, så kan vi altid anbefale vores udvalg af vabelplaster, som er produceret til selv de værste situationer fra mærkerne Mueller og benped som er anerkendt indenfor sportsbranchen.