0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Massagebrikse

Massagebrikse

Sorter faldende

1 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

1 vare(r)

Fandt du ikke hvad du søgte?

Eller kontakt os her:


Massagebrikse til private og professionelle

En massagebriks er det essentielle redskab, når du skal udøve massage - og derfor er det vigtigt, at du har det rigtige udstyr. Vi tilbyder kvalitets massagebrikse, der lever op til alle de krav som private og professionelle måtte have til en briks. Alle de brikse vi fører på Nippon.dk er med indbygget ansigts- og armstøtte for optimal komfort, samt justérbar højde og rygstøtte. Endvidere er madrasserne godt polstrede med kvalitetsmaterialer, som giver passende efter og former sig efter kroppen.

Standard eller deluxe

Vi fører massagebrikse i to forskellige kvaliteter. Det der afgører kvaliteten i dette tilfælde er madrassens tykkelse. Standardbriksen har en tykkelse på 5 centimeter, hvor deluxebriksen har en tykkelse på 7 centimeter. Når det gælder komfort for dine klinter, så er er madrassens tykke en væsentlig faktor. Dine patienter vil kunne mærke forskellen på de ekstra 2 centimeter, som er forskellige på de to kvaliteter. Samtidig vil en massagebriks med en tykkere polstring være mere holdbar og derfor have en længere levetid end en briks med et tyndere lag polstring.Her finder du de to kvaliteter vi tilbyder på nuværende tidspunkt:

  • - Massagebriks i standard kvalitet
  • - Massegebriks i deluxe kvalitet

Mærket hedder Aserve og udmærker sig ved at levere sportsrelaterede kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Samtidig giver briksene et klinisk og professionelt udtryk i design, farver og materialer.

Gratis fragt og hurtig levering

Vi vægter kundeservice højt - og hvis du gerne vil have hjælp og vedledning til alle vores produkter, så skal du altid føle dig velkommen til at ringe til os eller skrive en email. Husk, at vi altid tilbyder gratis fragt på alle massagebrikse på Nippon.dk. Da massagebrikse er en stor vare, der er både er tung og omfattende at sende, kan du derfor forvente en leveringstid på omkring 1-3 hverdage fra du har bestilt varen. Dog kan vi altid love, at produktet sendes den dag, som du foretager bestillingen såfremt, at du bestiller på en hverdag før klokken 16. Ellers sendes ordren afsendt på den efterfølgende hverdag.

Købsguide til massagebrikse

Når du skal købe en ny massagebriks, er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvad du skal bruge den til og derved, hvilke krav du har til briksen. Hvis du ved, at du kommer til at tage den med rundt, når du behandler, kan du med fordel købe en transportabel briks og hvis briksen blot skal stå på klinikken, så skal du købe en stationær. I følgende finder du nogle grundlæggende ting, så du bør gøre dig nogle tanker omkring inden du vælger din massagebriks:

  • - Skal briksen være transportabel eller stationær?
  • - Skal briksen være justérbar?
  • - Skal den støtte bestemte dele af kroppen?

Alle disse ting, kan du finde i specifikationerne på hvert enkelt produkt. Vi vil altid forsøge, at kunne levere massagebrikse til alle formål. Har vi ikke det, som du leder efter eller søger du ekstra vejledning, så skriv endelig en mail til: info@nippon.dk

Priser og kvalitet

Det er vigtigt at du gør op med dig selv, hvor mange penge du vil bruge på en massagebriks. Pris og kvalitet hænger sammen her ligesom det gør med alle andre produkter. Regner du med at skulle bruge din briks i mange år, så kan det godt svare sig at købe en briks i deluxeudgaven. Dels vil det være bedre service over for dine kunder i form af bedre komfort og dels vil det være en bedre forretning for dig, da holdbarheden er meget længere. Samtidig kan der også være fordele i at bestille flere brikse hjem på én gang da vi i de fleste tilfælde strikke et tilbud sammen og tilbyde noget mængderabat på bestemte varer.

Justérbarhed er en vigtig faktor

Det er vigtigt, at din massagebriks passer til alle typer kunder, der skal masseres. Det er med andre ord vigtigt, at din briks både passer til høj og lave, samt tykke og tynde.  Derfor kan det være en rigtig god idé at bestille en massagebriks, der er justérbar, så du er sikret, at den kan betjene og varetage alle typer kunder. Samtidig er du sikret, at klinten ligger bedst muligt, da det kan være ubehageligt ikke at ligge ordenligt under en massage, der typisk vil have en varighed på minimum en halv time.

Polstringen er også vigtig

Det er også vigtigt, at du er opmærksom på de forskellige typer polstring man kan få. Mere specifikke oplysning om dette kan findes inde på den enkelte briks. Det er blot vigtigt, at du er opmærksom på, at der er en stor forskel på tyk og tynd polstring. Fordelen ved den tykke polstring er, at det holder længere og er mere behageligt og komfortabelt for dine kunder. Dog skal du være opmærksom på, at nogle typer massage kræver en hårdere overflade, så den tykke polstring er ikke nødvendigvis den optimale i alle tilfælde.

Massagebriks med ekstra tilbehør

Det er vigtigt, at du tænker over, om din massagebriks skal have noget ekstra tilbehær på. Nogle brikse har extendere til højere klienter. Nogle massagebrikse tilbyder, at ansigt og hoved kan hvilke under massage udført på ryggen. Der findes mange ekstra features, som du kan få brug for og vi stræber efter, at have en briks, der tilbyder disse. Skal du flytte meget rundt på briksen kan det også være en mulighed for at den er udstyret med hjul, så den lettere kan køre rundt.