0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Skoindlæg

Skoindlæg

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Skoindlæg

Skoindlæg – Alt i indlæg og skosåler

Rigtig mange danskere døjer med problemer med fødderne. Eksempler på disse lidelser kan være nedsunken forfod, hælsporer og lignende gener. Da fødder optræder som fundament for hele vores vægt, så kan det at have problemer med fødderne være meget ubehageligt og noget, der har konsekvenser for hele din hverdag. En skade i foden kan derfor have store konsekvenser for din hverdag. Hvis du eksempelvis løber kan fodproblemer holde dig fra træning i længere perioder, og derfor er det vigtigt at gøre noget ved problemet inden det bliver værre. Heldigvis er der nogle simple ting du kan gøre, der direkte og hurtigt kan gå ind og afhjælpe din lidelse.

Vi anbefaler, at du bruger en såkaldt skoindlæg, der indlægges i skoen. Der findes overordnet 3 forskellige typer skoindlæg, som vi kort gennemfår i det følgende:

Skosåler

Skosåler går ind og aflaster hele foden, hvis du har smerter i foden, nedsunken forfod eller lign. Indlægget er en hel så af silikonegel, der med det samme går ind og afhjælper din skade. Samtidig vælger mange også denne type indlæg af komfortmæssige årsager, hvis du eksempelvis har Allstars med en rigtig dårlig stødabsorbtion.

Se vores skosåler her

Hælkiler

Hælkiler er til mere specifikke lidelser som nedsunken fodrod, øm akillelssene og lign. Den er nem at anvende og giver med det samme en aflastende effekt, der går, at din skade kan hele uden at blive irriteret hver gang, du går, løber eller på andre måder motionerer. Alle hælkiler er produceret at kvalitets silikonegel.

Se vores hælkiler her

Hælsporeindlæg

Indlæg til hælsporer er specialdesignet til at gå ind og aflaste din hælspore. Den er nem at anvende og giver en positiv effekt lige med det samme. Alle hælsporeindlæg er lavet at kvalitets silikonegel, der båder giver optimal effekt og komfort. Prøv vores indlæg til hælsporer, hvis du gerne vil have øjeblikkelig aflastning af din skade.

Se vores hælsporeindlæg her

Formålet med skoindlæg

For at aflaste din skade kan du bruge såkaldte skoindlæg til at dæmre op om din skade og hjælpe dig smertefrit igennem din hverdag. Alle vores indlæg er produceret af silikonegel af højeste kvalitet for at sikre, at du får den bedste og mest effektive skadesbehandling, når du køber skoindlæg på Sportnordica.dk. Silikoneindlæg er klart at foretrække, der de udover at give den bedste behandling også giver en ekstra komfort til dine fødder, hvilket alt andet lige også er en god ting.

Lav fragt og hurtigt levering

Alle de produkter vi fører i denne kategori er af højeste kvalitet og kan fås til yderst konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder dag til dag levering, så du kan modtage dine skoindlæg med posten dagen efter din bestilling såfremt bestillingen foretages på en hverdag før klokken 16.00.