0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vi tilbyder de bedste hælkiler på markedet af de bedste materialer. Alle varer er af højeste kvalitet til lave priser. Vi tilbyder hurtig levering og fast lav fragt. Køb din hælkile på Nippon.dk.

Hælkiler

Sorter faldende

8 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

8 vare(r)

Fandt du ikke hvad du søgte?

Eller kontakt os her:

Hælkile – Alt i hælkiler - Kun den bedste kvalitet

hælkileEn hælkile har til formål at aflaste din hæl/akillessene under belastning i form af løb. Hælkilen har en stødabsorberende effekt, der gør det mere behageligt at lande på foden ved løb eller anden form for motion. Alle vores kiler er testede, så du er sikret et produkt, der virker som det skal. En hælskade er irriterende og belastende for din hverdag og kan alene udgøre en forhindring for en ellers aktiv livsstil. Vi er kun interessrede i, at du kommer din skade til livs og har derfor kun produkter i højeste kvalitet.

De mest effektive hælkiler er lavet af silikone

Der findes overordnet to typer af hælkiler - en kile af silikone og en kile af kork. Vi fører kun kiler af silikone, da det har den bedste effekt, når det kommer til skader i fødderne. Udover at effeken er bedre, så er holdbarheden også meget længere. Silikonegelen giver sig mere og former sig efterhånden efter din fod, hvilket er en stor fordel - både i forbindelse med effekt og komfort.

Sådan bruger du en hælkile

Først udpakkes den fra emballagen. Du vil opleve, at den er lidt klistret på undersiden. Det gør, at den bliver på sin plads nede i skoen, så du ikke skal justere på den flere gange om dagen. Det er vigtigt for effekten at indlægget placeres korrekt. Derfor skal du være lidt perfektionistisk, når du placerer indlægget i skoen. Og hvis det ikke føles rigtigt, så prøv igen. Gelen skal selvfølgelig lige tilpasse sig efter din fod, men efter et kvarters gang burde du kunne mærke en stor forskel i foden. Indlægget kan nemt tages op af skoen og anvendes i dine andre sko, som det passer dig. Du behøver derfor ikke købt et sæt indlæg til hvert par sko, som du benytter dig af.

Service i højsæde - lav fragt og hurtigt levering

Vi vægter service rigtig højt. Derfor bliver alle vores hælkiler sendt med lave fragter og dag-til-dag levering. Så hvis du bestiller din vare på en hverdag inden klokken 16.00, så vil du højt sandsynligt modtage varen med posten dagen efter. På den måde er du sikret hurtig skadesbehandling, når skaden er sket.

Hvornår skal du bruge en hælkile

Hælkiler anvendes primært til at aflaste forskellige skader i foden og vi vil kort gennemgå de mest hyppige af slagsen. Det er vigtigt at du orienterer dig om, hvilken type hælkile du skal bruge, så du ikke køber et indlæg, der passer til en anden skade end den, som du døjer med.

Øm akillessene

Det at have en øm akillessene er meget normalt blandt sportsfolk og ældre mennesker. Det kan være meget frustrerende og ofte kan den være ved over længere perioder. Det du kan gøre mod denne type skade er at indsætte en hælkile, som går ind og aflaster din hæl og akillessene. Kilen går ind og hjælper med det samme og du vil hurtigt opleve en forløsende aflastning med det samme.

Køb vores hælkile til akillessenen her

Hælsporer

Hælsporer er en meget normal lidelse og opstår oftere, når man kommer op i alderen. Det kan være meget ubehageligt, men kan let afhjælpes med et hælsporeindlæg. Det skal blot indsættes i skoen og du vil opleve aflastning med det samme.

Køb vores hælkile til hælsporer her