0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vi tilbyder de bedste hælsporeindlæg på markedet af de bedste materialer. Alle varer er af højeste kvalitet til lave priser. Vi tilbyder hurtig levering og fast lav fragt. Køb dit hælspore indlæg hos Nippon.dk.

Hælsporeindlæg

Sorter faldende

6 vare(r)

Loading ...Load More ...
Sorter faldende

6 vare(r)

Fandt du ikke hvad du søgte?

Eller kontakt os her:

Hælsporeindlæg

Hælsporeindlæg fra Sportnordica - Altid højeste kvaltiet

Har du problemer med hælsporer? Det er en utroligt irriterende skade og noget, som kan bidrage til, at din hverdag kan blive rigtig ubehaligt, hvis du går meget rundt. Hvis du har en hælspore, så er du højt sandsynlig indstillet på at komme den til livs - og den kan vi hjælpe dig med. Vores hælsporeindlæg er af høj kvalitet og er produceret af silikone gel, som giver dig den bedste effekt og komfort. Indlæg til hælsporer virker støddæmpende hjælper dig med aflaste din hæl, fod og akillessene.

Sådan bruger du indlæg til hælsporer

Først pakker du indlægget ud af emballagen. Du vil opleve, at indlægget er lidt klistret på undersiden. Grunden til dette er, at indlægget gerne skal blive på plads i skoen og ikke rode rundt, når du går eller løber. Placér indlægget i skoen, så det passer til din fod. Det er vigtigt, at du er nøjagtig her, så hvis det ikke sidder perfekt, så tag foden ud af skoen og justér indtil det føles rigtigt.

Så snart indlægget er i skoen, og du går rundt, vil du føle en aflastning lige med det samme. Indlægget vil dog give sig en lille smule i starten og skal lige gåes lidt. Alle disse indlæg af af høj kvalitet og kan sagtens bruges i flere forskellige sko. Du behøver altså ikke købe et indlæg til hver par sko, som du benytter dig af.

Altid god service, lav fragt og hurtigt levering

Vi går rigtig højt op i god service. Derfor bliver alle vores indlæg til hælsporer sendt med lave fragter og dag-til-dag levering. Så hvis du bestiller din vare på en hverdag inden klokken 16.00, så vil du med god sandsynlighed modtage varen med posten dagen efter. På den måde er du sikret hurtig behandling, når skaden er sket.