0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vi tilbyder rygbælter fra de mest anerkendte mærker indenfor skadebehandling. Alt vores rygbælter er af den højeste kvalitet. Alle varer sendes med hurtig levering og fast lav fragt.

Rygbælter

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Rygbælter til rygsmerter

Vi tilbyder rygbælte i høj kvalitet, der garanterer dig en effektiv skadesbehandling, hvis du oplever smerter i ryggen. Alle rygbælter på NipponSport.dk er fra mærket Mueller, der er kendt som ét af de mest anerkendte brands indenfor sportsskadebehandling. Når du køber vores rygbælter er du altid garanteret en høj kvalitet. Derfor kan vi tilbyde en fuld tilfredshedsgaranti, hvilket indebærer at alle varer byttes med et smil.

Altid billig fragt og hurtig levering

Husk at når du køber sportsbind hos NipponSport.dk, så er service altid prioriteret højt. Derfor tilbyder vi fast lav fragt, samt dag-til-dag levering. Det vil sige, at hvis du bestiller på en hverdag inden klokken 16.00, så sender vi varerne samme dag. Der vil derfor være en god sandsynlighed for, at varen ligger i din postkasse dagen efter bestillingen. Det er en service vi tilbyder, da de fleste skal bruge skadesbehandling akut.