0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Køb dit træningsudstyr til kampsport hos Nippon Sport.
Her tilbyder vi et kæmpe udvalg af alt det nødvendige udstyr til din hjemmetræning, opvarmning i klubben og til almindelig træningsbrug.
Vi tilbyder altid Danmarks laveste fragt, fornuftige priser og hurtig levering.


 Hjemmetræningsudstyr som Pull-up bars, håndvægte og mavetrænere.
 Almindelig træningsudstyr som drikkedunke og sjippetove.
 Vægtløftningsudstyr som bælter, trækremme og handsker.

Træningsudstyr

Sorter stigende

1 til 20 ud af 105

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Loading ...+
Sorter stigende

1 til 20 ud af 105

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Træningsudstyr til boksning, kickboxing og MMA

På denne side finder du de fedeste sjippetove til at oppe din kondition og markedets bedste produkter til skadesbehandling. Vi kan her tilbyde dig det rette udstyr, så du får en fantastisk start på din træning og er forberredt på de skader, der nu kan forekomme ved de voldsomme sportsgrene.

Skadesbehandling

Når du dyrker en så heftig kampsport som Kickboxing eller MMA, vil du før eller senere blive skadet. Om det blot er en forstuvet lillefinger eller en flænge på øjebrynet – vi kan med sikkerhed sige, at du lige så godt kan forberede dig på et blåt mærke eller to. Derfor byder vi dig på diverse produkter til skadesbehandling.

Vi fører for eksempel Strappal sportstape, der er det mest kendte tape brugt til netop din sportsgren. Denne tape har en fantastisk klæbeevne og styrke, der bliver brug til at støtte dine hænder og fingre til håndbind eller til at tape handsker og benbeskyttere fast inden din kamp i ringen. Tapens sider er hakket, så det er nemt at rive over med hænderne.

Inden træning skal man selvfølgelig varme op. Men det kan være svært at få varmet hver eneste lille muskel op. Og har man en skade, er det ekstra vigtigt at denne muskel bliver varmet op, inden man starter træningen.  Påsmør Kamfer på det område, du ønsker bliver varmet op. Denne salve er selvaktiv og varmer både muskler hud og sener op i de påsmurte område.

Forstuvet fingre, føder, forslået hænder og knæ - det kender vi alle sammen til. Det sker og kan ikke undgåes.

Når det sker, er den bedste lindring RICE-konceptet.

R = Rest , Hvile – Giv det beskadiget legeme så meget ro som muligt.
I = Ice, Is – Læg is på området. Dog ikke direkte. Brug et hviskestykke omkring.
C = Compression, Komprimering – Læg isposen på og hold pres på det hævet område.
E = Elvation, Elevation – Løft det beskadiget område, til det er over hjertehøjde.

RICE konceptet

Følger du dette simple koncept, kan du lindre smerten og mindske varigheden af skaden.

En forstuvning kan sagtens vare længere end, hvis man brækker noget. Derfor er det vigtigt at fange skaden, mens den stadig er ny. Får man dæmpet hævelsen hurtigst muligt, mindsker man fremtidig irritation af det indre væv og muskler/sener, der ikke er blevet beskadiget og dermed kan man forkorte skadesforløbet.
Med det sagt, skal du heller ikke overdrive brugen af is. Du må maks have is på 20 minutter af gangen med en times mellemrum.

Sjippetove

Sjipning er en ældgammel træningstekning, der er utrolig effektiv. Du kan bruge et sjippetov til lige fra almindelig opvarmning til effektiv kalorieforbrænding. Udover at sjipning er en rigtig god måde at varme op på, er det en perfekt måde at øve koordination på. 

Slå flere fluer med ét smæk og stå tidligt op inden arbejde/skole. Tag sjippetovet i hånden, lidt motivationsmusik i ørene og brug en lille halv time på at sjippe din dag i gang. Dette giver dig kondition, koordination, forøget fedtforbrænding, man vågner, det smørre ledene til en eventuel cykeltur til arbjdet/skolen, det giver energi og humøret stiger.

Er man muligvis i dårligt humør, kan det hjælpe utroligt meget at få brændt lidt energi af! At sjippe er selvfølgelig fedtforbrændende, men starter du om morgenen og tager denne halve time med tovet, så får du kroppen i gang tidligt og har derfor en grundlæggende forøgelse af stofskiftet igennem hele dagen. Altså har kroppen hele dagen til at forbrænde lidt ekstra!

Er du stresset og mener du ikke, at du har tid eller energi til at sjippe om morgenen, er det næsten endnu vigtigere, at du får bevæget dig op og i gang! Bruger du energi, får du energi. Vi lover dig, at ved at holde en regelmæssig træning eller hver morgen bruger en halv time på træning, så får man mere energi til at klare hverdagen.