0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Aktivitetsarmbåndene/aktivitetsmålerne har taget Danmark med storm og der kommer stadig nye modeller og flere avancerede funktioner til.
Med et aktivitetsarmbånd, får du et overblik over dit faktiske aktivitetsniveau og mange holder endda også styr på deres søvn og forbrændte kalorier med aktivitetsmåleren.

Vi har testet de fleste aktivitetsarmbånd på markedet, herunder Garmin, Vivofit, Fitbit Flex og Polar Loop. Efter nøje overvejelser har vi udvalgt Jawbone UP24 som det, vi synes er bedst.


Aktivitetsarmbånd

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Eller kontakt os her:

Aktivitetsarmbånd

 

Aktivitetsarmbånd kan tracke din daglige aktivitet ,og dermed give dig et overblik over dit aktivitetsniveau. Du kan have armbåndet på hele dagen, til samtlige aktiviteter - fx. når du er på arbejdet, dyrker motion, sover eller ser til de huslige pligter. Tracking af det daglige aktivitetsniveau har vundet stærkt frem over de senere år og kan hjælpe dig med at holde øje med om du får bevæget dig nok.

 

Systemet er super nemt og kræver intet ekstra i løbet af dagen - udover at tage armbåndet på. Ofte vil målingerne endda kunne motivere dig til at bevæge dig mere - der kan gå helt sport i at slå sin egen rekord fra dagen forinden, ved lige at bevæge sig det ekstra!

 

 

Teknik:

 

En mini-computer i armbåndet måler dit daglige aktivitetsniveau i form af skridt, kalorier, aktive perioder og søvnmønster. Den indsamlede data overføres efterfølgende til din smartphone ved brug af et indbygget stik og en app, hvor du nemt kan danne dig et overblik over antallet af kalorier du har forbrændt og antallet af kilometer du har tilbagelagt i løbet af dagen. Jawbone UP24 kan udover at tracke dit daglige aktivitetsniveau også hjælpe dig med at komme op af sofaen - armbåndet kan nemlig sættes til at give en påmindelse ved for lange perioder uden aktivitet! Ydermere kan armbåndet registrere dit søvnmønster og dermed, ud fra et angivet tidspunkt, vække dig på det rigtige tidspunkt i løbet af din søvncyklus. Dette betyder for mange at de vågner mere friske og udhvilet, i forhold til at blive vækket på et specifikt tidspunkt.

 

I den tilhørende app til armbåndet kan man derudover tracke sit madindtag og få et bedre overblik over hele ens sundhedsprofil.

 

Tjek under produktet for mere information og flere specifikationer!