0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vi har et stort udvalg af kompressionsstrømper fra CEP. Med CEP kompressionsstrømper kan du forøge din præstationsevne, få en hurtigere restitutions tid efter løb, og et bedre hold på dine muskler. Derfor er CEP løbestrømper en investering som effektivt forbedrer kvaliteten og ydeevnet af dine løb.

= Herrestrømper  = Damestrømper    = Vælg størrelse på produktet

Kompressionsstrømper

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Kompressionsstrømper – vi har alt indenfor kompression

Kompressionsstrømper er strømper, der strammer ind om lægmusklen, hvilket bidrager til en langt bedre udholdenhed i forbindelse med løb og giver samtidig en mere effektiv restitution efterfølgende. Resultaterne er veldokumenterede og tydelige, hvorfor kompressionsstrømper er flittigt anvendt af løbere verden over. Udover det sportslige præstationer, så bidrager strømperne også på mange andre områder. Kompressionen i strømperne forbedrer blodgennemstrømingen i benene, hvilket har en forebyggende effekt på eksempelvis kramper i musklerne, mens du løber. Endvidere stabiliserer strømperne dine muskler i benene, hvilket mindsker risikoen på sportsskader i eksmpelvis knæ og ankler.

Fordelen ved kompressionsstrømper

Der er mange fordele ved at bruge kompressionsstrømper og vi har summeret de mest væsentlige ned til det følgende:

 Fremmer præstationer og restitution
 Forbedrer blodcirkulation
 Forbygger sportsskader
 Giver stabilisering til muskler

Undersøgelser viser, at kompressionsstrømper tjener mange flere formål end ovenstående, hvor mange eksempelvis bruger strømper med kompression som flystrømper eller rejsestrømper, da de hjælper på blodgennemstræmningen i benene.

Sådan virker kompressionsstrømper

Strømperne lægger et lettere pres på blodårene, hvilket øger blodgennemstrømingen i benene. Det gør, at blodet hurtigere bliver transporteret fra benet op til hjertet og tilbage igen. Dette har den indvirkning, at blodet hurtigere bliver iltet og hurtigere skiller sig af med affaldsstoffer som eksempelvis mælkesyre. På den måde mindsker du risikere, at dine ben syrer til, mens du løber. Samtidig bidrager strømperne med at holde muskelfibrene sammen, hvilket formindsker risikoen for sportsskader.

Her kan kompressionsstrømper anvendes

Kompressionsstrømper kan både anbefales, hvis man dyrker sport med kraftig acceleration (eksempelvis sprint, interval), eller ved lange og hårde løbedistancer. Det skal dog sige, at den største og mest markante effekt opleves på de længere distancer, hvor selv de mindste marginaler kan mærkes tydeligt på kroppen. Som udgangspunkt vil derfor kun anbefale disse strømper til løbere, der minimum løber ruter på 5 kilometer af gangen - ellers er effekten ikke tydelig nok. Dog kan det i de fleste tilfælde godt svare sig som nybegynder, da man ofte alligevel skal have et par løbestrømper, når man starter, da det ikke kan anbefales at løbe i din almindelige sokker. Løber man med dagligdagssokkerne vil de blive svedige og krølle sig sammen nede i skoen, hvilket kan være helt ulideligt.

Sådan skal de påsættes

Det er vigtigt, at kompressionsstrømpen bliver påsat korrekt for den optimale effekt. Gør dig umage med at lægge størst pres på anklen, hvor presset så skal aftage op mod knæet. Man kan mærke det med det samme, hvis strømper ikke sidder korrekt. Fordelen med disse strømper er, at de er meget nemme at bruge og anvende. Da effekten er så afhængig af kompressionsstrømpens fit, så er det meget vigtigt, at du er meget omhyggelig, når du afmåler omkræsen på din lægmuskel. En hyppig fejl er, at man ikke måler dér, hvor lægmusklen har den største omkreds, hvor man så får nogle strømper, der strammer for hårdt, hvilket hverken er komfortabelt eller effektivt. Her kan du blandt andet se, hvordan de påtages i praksis:


Anbefalede mærker

Vi fører lige nu to forskellige mærker indenfor kompressionsstrømper herunder CEP og Resoxx. Kompressionsstrømper fra CEP er det ultimative brand indenfor kompresssion og udmærker sig som testvinder på samtlige danske fitness- og løbemagasiner. Udover effekt og komfort har de også det lækreste  og mest stilfulde design på markedet. Det er sådan her som det også er på mange andre områder at kvalitet det koster. CEP ligger derfor i den dyreste ende af spektret, når det gælder løbestrømper. Derfor kan vi tilbyde et billigere alternativ i form af Resoxx, der også tilbyder kompressionstrømper i en lidt billigere ende af prisskalaen. Så hvis du er i tvilv om disse strømper er noget for dig, så kan det varmt anbefales at starte ud med Resoxx.

Tilfredshedsgaranti og dag til dag levering

Vi prioriterer glade kunder meget højt og kan derfor tilbyde en tilfredshedsgaranti på alle vores kompressionsstrømper. Så hvis du mod forventning skulle være utilfreds med vores strømper, så bytter vi dem med et smil. Endvidere tilbyder vi fast lav fragt og dag-til-dag levering. Så hvis du bestiller på en hverdag inden klokken 16.00, så sender vi varen samme dag. Har du spørgsmål til vores strømper, skal du altså være velkommen til at skrive mail, så svarer vi hurtigst muligt.