0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Pulsure

Pulsure

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Eller kontakt os her:

Aktivitetsmåling

 

Du kan måle dit aktivitetsniveau, din bevægelse og din træning ved hjælp af forskellige aktivitetsmålere – som fx aktivitetsarmbånd eller pulsure. Alt efter hvilket udstyr man vælger, kan man få en detaljeret oversigt over sine træningspas eller et indblik i hele ens daglige aktivitetsniveau, søvnrytme og forbrænding.

 

Hvis du primært ønsker at holde styr på dine træningspas, er pulsurene særligt populære. Ønsker du derimod at holde styr på dit daglige aktivitetsniveau, er et aktivitetsarmbånd en diskret og alsidig måde at tracke din dag på.

 

Aktivitets målere

 

Aktivitetsmålerne viser klart hvor meget og hvor langt du har bevæget dig i løbet af dagen, og ved hjælp af personlige mål, kan det indikere om du skal holde større fokus på din bevægelse. I løbet af dagen indsamler målerne det nødvendige data og du kan efterfølgende aflæse det, ved hjælp af fx en app på din smartphone. Ved hjælp af de indsamlede informationer, bliver du på en sjov og nem måde motiveret til at holde fokus på en sund livsstil.

 

Aktivitetsarmbåndet vil ydermere kunne hjælpe dig med at overvåge din søvn og hjælpe dig med at vågne på det rigtige tidspunkt, i forhold til din søvnrytme. I den tilhørende app kan du udover at holde styr på dit aktivitetsniveau også tilføje data omkring din ernæring og dermed holde styr på hele din sundhedsprofil.

 

Pulsure

 

Anvendelsen af et pulsur under dit træningspas kan hjælpe dig med at nå din maksimale ydeevne, og dermed få mest muligt ud af din træning. Pulsurene kan give mere detaljeret informationer omkring dit enkelte træningspas, end en aktivitetsmåler. Pulsurene kan typisk, som navnet indikerer, måle din puls ved hjælp af en indbygget sensor (nogle foretrækker at bruge pulsbælter sammen med urene). Pulsurene vil som oftest blive anvendt under aktiviteter som løb, cykling og svømning.

 

De fleste ure kan, ligesom aktivitetsmålerne, kommunikere med enten din smartphone eller computer, og dermed give dig mulighed for nærmere at analysere dine træningspas. Pulsure kan anvendes af alle lige fra elite-idrætsudøvere til motionister, som ønsker at forbedre deres præstationer eller træne ved en bestemt intensitet.

 

 

Klik på det individuelle produkt for at få flere informationer om et specifikt produkt og dets funktioner. Nogle af pulsurene sælges som ”pakke”, dvs. inklusive fx pulsbælte.