0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.
Vægtløftningsudstyr - Udstyr til vægtløftning og styrketræning.

Styrketræning

Sorter stigende

12 vare(r)

Loading ...+
Sorter stigende

12 vare(r)

Vægtløftningsudstyr

Her på Nippon finder du en masse lækkert udstyr til din vægtløftning i både hjemmet og til centeret.
Når man beslutter sig for at starte på vægtløftning, skal man have speciel opmærksomhed på teknikker ved hver øvelse. Vægtløftning er yderst lønnende, når øvelser gøres korrekt og når den planglagte kost holdes.
Det ultimative er derfor at øvelserne laves korrekt. Med det rigtige udstyr er øvelserne nemmere at lave korrekte og meget af udstyreret er også med til at man kan øge vægten på øvelsen hurtigere og dermed træne bedre.

De mest populære produkter her på siden indenfor vægtløftningsudstyr er vores vægtløftersko og vores vægtløftningsbælter.
Vi sælger flere lækre modeller indenfor vægtløftersko. Alle modeller yder ekstra støtte til de dybe øvelser som for eksempel squats. Skoene har en fast hæl, der sikre den korrekte vinkel ved dybe øvelser. Dette hjælper til at man kan tage større vægte på til øvelsen.
Vægtløftningsbæltet er lidt en smagssag. Det varierer som folk synes, at det hjælper eller ej. Dog kan man ikke komme uden om de beviser, der er ved brug af et vægtløftningsbælte. Mange undersøgelser viser at bæltet er med til at stabilisere lænden og maven ved tunge og dybe løft. Mange gange kan benene og overkroppen godt holde til de kilo, der løftes ved en øvelse. Lænden er desværre ikke altid lige så stærk og derfor gør man brug af et vægtløftningsbælte. Bælte stabiliserer ved øvelsen og sikre at lænden og maven er i korrekt position ved gentagelserne af øvelsen.

Sørg derfor at have det rigtige udstyr, inden du går ud og udfordre kroppen med de tunge vægte!