0Item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Gør brug af vores vægtveste til både styrketræning og motionstræning. Alle forhandlet vægtveste her hos Nippon Sport er i den fine kvalitet og i stærkt materiale, der sikre at vestene sidder tæt og sørger for, at den ikke bevæger sig for meget under træningen. Vægtveste med udtagelige vægte.
 Perfekt tilpasningsmuligheder - Passer alle kropstyper.
 Fede produkter i stærke designs i høj kvalitet og stor komfort.

Vægtveste

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Vægtveste

Vægtveste bruges til den krævende atlet. Vægtveste giver en øget belastning til din motion- og styrketræning.
En god vægtvest sidder tæt til kroppen, så der ikke er meget bevægelse under øvelserne. Dette er essentielt for den korrekte træning, da en løs vægtvest kan gå hen og skade led og sener i stedet for at gavne træningen. Ligeledes er det vigtigt altid at have fokus på sin egen kropsstruktur, når man træner med en vægtvest, da man med den forkerte struktur kan hive den ekstra belastning fra vesten i den forkerte retning og dermed ligeledes give skader i stedet for at gavne.

Vesten kan bruges til løb, gang og til statisk træning. Til løb er det vigtigt at man i forvejen er i god form og at man ikke som det første smidder 10Kg ekstra på ryggen og tager en løbetur! En vægtvest er det ultimative værktøj til gang, klatring og til styrkeøvelser som squats, kropshævninger osv.

Vælg selv tyngden af din vest

Ved køb af den rigtige vægtvest kan man selv bestemme en minimumsvægt. De fleste vægte er designet til at indeholde et maksimum som f.eks. 10kg. Men de fleste har ligeledes mulighed for, at man kan tage vægtene ud - som regel 1kg ad gangen. Dette giver dig som udøver den perfekte mulighed for at sikre din trænings vækst. Start eventuelt ud med kun ét kilo i vesten og trap op gradvist med at du bliver stærkere.